Karakterlapom :
Születési idő : 2308.03.12. Föld
Beosztásom : Anti-terrorista műveleti parancsnok
Reagok száma : 37
Avatar alanyom : José María Yazpik
| Utolsó poszt ☽Kedd Jún. 06, 2023 10:37 pm Következő oldal ☽ | |
Felix Reyes Van a vicc az ördögről és annak árnyékáról… Vajon melyik az ijesztőbb. Az tiszta sor hogy melyikünk a pusztítóbb kettőnk közül, de javadra írom, hogy nélküled nem vittem volna eddig és valószínűleg már nem is élnék. Határozott elképzelésed van a világról a bennük élőkről, de te neked jobban megy az objektív mérlegelés és ezért az élet olyan területein is tudtál érvényesülni és magasságokig emelkedni, mint a színfalak mögött zajló cselszövések és játszmák. A világ számára hideg, vagy mint egy jégtömb, de okkal. A család szent és sérthetetlen. Bármeddig hajlandó vagy elmenni a védelmezésükben. Legyen az a testvéred annak fia, vagy a saját feleséged és a gyermekeid, akiket magaddal hoztál az új világba. Amúgy hivatásod amennyire én tudom belső kémelhárítás vagy kancellári propaganda védelme vagy valami ilyesmi. Sosem értettem a különbséget. Annyi biztos, hogy azért választottad ezt, mert besokalltál a hadseregben azután az ominózus bevetésen. Pedig neked is sok vér tapad a kezedhez még azt követően, hogy többé nem nyúltál lőfegyverhez, legalábbis ha nem volt muszáj. Egy biztos sok esetben tartottad vissza az impulzív természetemet. Méltán rászolgáltál a „Medve Őre” avagy az Arcturus kódnévre. Viszont a tárgyra térve örülnék, ha összefutnánk… Sok mindent kell megbeszélnünk! Illetve velem ellentétben neked van egy szerető családod is!
//Pb alkuképes de azért maradjunk reálisak: testvérek vagyunk egy méhből szóval ha lehet nem a szőkehajú Lannisterek közül válassz! Bármi kérdés esetén nyugodtan megtekintheted az előtörténetet vagy kérdezhetsz tőlem is. A főbb ütközésipontoktól és itt megadott iránymutatástól eltekintve a karakter élete alkotásában relatív szabad kezet kapsz! Bőven hagytam helyet: Éveket olykor évtizedeket amiket saját belátásod szerint csiszolhatsz!// | | |
|