Utolsó poszt ☽Hétf. Okt. 16, 2023 1:50 pm Következő oldal☽
Raven Moor – kancellári planetológus, geológus, perdai állati tárgyalások szakértője Jelentés a perdai bíra, Aleth-el való találkozó eredményéről Címzett: Peter C. Evans Népjóléti kancellár
Némi zötykölődős utazás után, koradélután megérkeztem a perdai város, Elorak kapuja elé, ahol sajnos azzal fogadtak, hogy nem mehetek be, hála annak a még mindig ismeretlen baromarcúnak, aki képes volt a szent ünnepen lövöldözni. Viszont a perdaiak ennek ellenére rendkívül vendégszeretőek, mert a város falai mellett lévő hangulatos kis lugasba vezettek és még étellel és itallal is megkínáltak, míg felhajtják a roppant elfoglalt bírát. Végül megérkezett Aleth bíra és el kell mondanom, hogy nagyon jó fej, kedves és előzékeny. Kedélyesen elcsevegtünk, bár azt hiszem nem vette jó néven, hogy egy ilyen kérdéssel engem küldtek és nem személyesen maga ment el kancellár úr, de kimentettem. Mondtam, hogy én csak felmérni jöttem a terepet és ha rábólint, akkor majd maga fog elmenni letárgyalni a dolgokat. Viszont a tárgyalás így is sikeresnek bizonyult, a feladatot teljesítettem és nagyon élveztem. Máskor vállalok ilyet ha úgy alakul, hogy Evans kancellár nem ér rá. Aleth bíráról jó véleménnyel vagyok, de azért kösse fel a gatyáját legyen óvatos, mert a bíra nagyon csavaros eszű, és minden apróságot észrevesz, meghall. Intelligens, jó humorú, önzetlen de keménykezű vezető.
Maradok mindig tisztelettel: Raven Moor planetológus, ideiglenesen kinevezett perdai kapcsolattartó