Karakterlapom :
Születési idő : 2392. Tél
Beosztásom : Elektronika bütykölő
Reagok száma : 81
Avatar alanyom : Sanja Stojanovic
 | Utolsó poszt ☽Hétf. Márc. 15, 2021 10:45 pm Következő oldal ☽ | |
Jian Hwang Hao Yunxiang | 25 éves | Ellenálló | Nah ne! Tényleg te vagy az Jian?! Biztosan jól látok? Te itt az ellenállóknál? Hogy kerültél ide, s hogyan? Emlékszel még rám, hogy egy osztályban voltunk sokáig? Utána pedig elváltak útjaink, nem tartottuk a kapcsolatot. Én nem tudok mit gondoljak. Ami biztos, hogy örülök van egy körülbelül egykorú az ellenállóknál, s ismerjük egymást. A jelenléted nyugtató, hiszen én még most szokok bele ebbe a szabad és új légkörbe. S te mit csinálsz? Jössz utánam, szeretnél velem többet lenni, csak én éppenséggel még magányra vágyom. Mondom magányra! Igen te rám nyomulsz, próbálsz engem felszedni. S hogy hová fogunk eljutni? Az terajtad áll és az én döntésemen. Tudod megszabadultam a rendszertől, így én dönthetem el, hogy kivel bújok ágyba és hányszor. A többi pedig, egyelőre idő kérdése. Biztosan mehetünk együtt terepre, de te mihez értesz valójában?
// Hello! Várnám ellenálló osztálytársam mindenképpen, hogy megfűszerezze Perdán tett lépéseim. Nem ígérhetek rögtön kapcsolatot, inkább játéktéren dőljön el a karakterek sorsa. PB alany és név változtatható, ha nem tetszik, de örülnék ennek a pofának. Kérlek, gyere s erősítsd a szabadság táborát. // |  | |
|