Chatbox
Kommunikációs hálózat
|
Friss írások utolsó hozzászólások Szer. Nov. 20, 2024 6:03 pm
Hétf. Nov. 11, 2024 10:45 pm
Hétf. Nov. 11, 2024 2:39 pm
Szomb. Szept. 28, 2024 11:36 am
Hétf. Szept. 23, 2024 11:46 am
Vas. Szept. 22, 2024 7:25 pm
Csüt. Szept. 19, 2024 11:44 am
Hétf. Júl. 29, 2024 3:25 am
Vas. Júl. 21, 2024 8:00 pm
Pént. Júl. 19, 2024 11:17 am
|
|
|
Ki van itt? belépett tagjaink Nincs ●●●●●●●●●●●● Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
|
|
Perda térképe
Fedezd fel!
|
|
Statisztika
Nyilvántartás
|
A hónap legaktívabb tagjai | |
|
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
|
| Stephen Rackham In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order. |
| | |
---|
Reagok száma : 5
| Utolsó poszt ☽Kedd Aug. 20, 2019 4:09 pm Következő oldal ☽ | |
Stephen Rackham A zsák megtalálja foltját, a hír a médiáját.
Pb by James Mcavoy | Stephen Rackham | saját | Szül. hely, idő: Föld. 2330. november 19. Csoport: Polgár CsaládCsalád: Apa: Ronald Rackham, eltünt Apa: Vilma Dortham,eltünt Ex feleség: Sadrine Thompson, Családi állapot: Elvált Foglalkozás: Blogger/Újságíró Rang: Képesség: perdai esetén töltsd ki | | Karakterem jelleme Mindent gondolkodás útján közelít meg. Az a vágy vezérli, hogy mindent értsen és tudjon. Nagyon erős benne a függetlenségre való törekvés. A belső ürességet kerüli, illetve azt, hogy butának tűnjön. Érzelmeit azért rejti intellektusa mögé, mert fél tőlük, attól, hogy nem képes őket úgy irányítani, mint a gondolatait. Számára a veszély forrása a külvilág. Megbízható, hajlik a humorra, amit sokan nem vesznek észre. Általában félénk és szeret a háttérben maradni. Rossz formájában intellektuálisan arrogáns, kritikus és távolságtartó. Jó az elemző képessége, kitartó és állhatatos. Karakterem története A Földön születtem, a középső kontinensen megépült nagy kupolavárosban. Elmondható, hogy a szüleim Ronald Rackham és Vilma Dortham a városok vagyonosabb lakosai közé tartoztak. Így nekem mindenből a legtöbb jutott, ételből, szórakozási lehetőségekből és oktatásból. Intelligens, és jól tanított gyerekből tizenöt éves koromra szokásos, gazdag tinédzser lettem. Részt vettem a legnagyobb bulikban vagyonos haverjaimmal. Kipróbáltam a legkeményebb vr szimulációkat, extrém sportokat. De mellette volt még egy nagy szenvedélyem. Az e-book-ok világában faltam a nyomtatott könyveket. Igen, csempészektől és ócskásoktól vásároltam régi könyveket és újságokat. Ez utóbbiak az Utolsó Világháború idejéből származtak. Érdekeltek a Föld utolsó korának történelmét mozgató katasztrófák és a háború története. Érdekelt a mozgatórugó, hogy végül mi vezetett oda, ahova. Az egyes nemzetek túlélési ösztöne? A fegyvergyártó cégek kapzsisága? Vagy az emberben gyökeredző örök pusztítási hajlam? És vajon mit hozhat a jövő? Hamarosan a komputerem egy adatbázisában elkezdtem írogatni a saját fejtegetéseimet az emberiség jövőjéről. Elemeztem a kupolaváros életét. Évekkel később azon kaptam magam, hogy egy több ezres látogatottságú blogot vittem, amiben az emberek egy valamit találtak. Reményt. Mindenről írtam. A felső tízezer pletykáiról, a kupolavárosomban történt bűncselekményekről. És kellően optimista színezetben. Most azt hihetnétek, hogy Sadrine Thompson a későbbi feleségem, aki a Terv egyik orvosa volt, a népszerűségemért szeretett belém. Ó, dehogy is. Interjút készítettem vele, és megkedvelte a személyiségemet. Egymásba szerettünk, és hogy feljuttasson a Dominiumra, összeházasodtunk. Aztán egy szép napon Sadrine fülébe elültette valaki a bogarat, hogy én csak azért jöttem vele, hogy kapszulába rakjanak. És hát ő a szívére vette, elindult a tányérdobálás és az utam kiadása. De késő volt... 2360-ba hidegre tettek. Mármint beraktak abba a csínos kis cryo csőbe, elaltattak és bumm. Levitték a testem hőmérsékletét a -150 fokra. Nem tudom, hogy életben maradok az út végére. Vagy hogy egyáltalán felébresztenek. Csak annyit érzek, hogy hiányzik Sadrine. És tudom, hogy a volt feleségem is valahol a Dominiumon van. |
| | |
Karakterlapom :
Születési idő : 2340.10.25. (28 éves)
Beosztásom : Hadnagy, az Imperium főgépésze, a gépész részleg vezetője
Reagok száma : 350
☽ :
| Utolsó poszt ☽Kedd Aug. 20, 2019 4:44 pm Következő oldal ☽ | |
Gratulálunk, elfogadva!Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán Hello Stephen! Remek ötlet volt egy újságírót hozni a Dominiumra és bizonyára a Kancellária jól jár veled, ha már úgy döntött, hogy felébreszt! Az esélyt megkapod, hogy bizonyíts, meglátjuk, hogy eleget tudsz-e tenni az igényeiknek! Egyetlen apróságot jegyeznék meg (amit majd javítok az előtörténetedben), hogy a hibernáció során a testet -150 Celsius fokig hűtik le. Erről itt olvashatsz részletesebben: katt. Szívesen olvastam volna még többet a karaktered életéről, de úgy hiszem, hogy majd a játéktérrel kell beérnem. Nincs is más dolgod, minthogy felavasd, miután lefoglaltad az avatarodat ( link). Jó játékot kívánok nálunk! - DOMINIUM FRPG - |
| | | | Stephen Rackham | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |