Chatbox
Kommunikációs hálózat
|
Friss írások utolsó hozzászólások Tegnap 6:03 pm-kor
Hétf. Nov. 11, 2024 10:45 pm
Hétf. Nov. 11, 2024 2:39 pm
Szomb. Szept. 28, 2024 11:36 am
Hétf. Szept. 23, 2024 11:46 am
Vas. Szept. 22, 2024 7:25 pm
Csüt. Szept. 19, 2024 11:44 am
Hétf. Júl. 29, 2024 3:25 am
Vas. Júl. 21, 2024 8:00 pm
Pént. Júl. 19, 2024 11:17 am
|
|
|
Ki van itt? belépett tagjaink Nincs ●●●●●●●●●●●● Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég
|
|
Perda térképe
Fedezd fel!
|
|
Statisztika
Nyilvántartás
|
A hónap legaktívabb tagjai | |
|
Discord
Regisztrálj az oldalra
|
|
| Caleb Murphy In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order. |
| | |
---|
Karakterlapom :
Születési idő : 2340.03.01. (25 éves)
Beosztásom : Építészmérnök
Reagok száma : 4
☽ :
| Utolsó poszt ☽Szomb. Márc. 14, 2020 10:35 pm Következő oldal ☽ | |
Caleb Murphy rövid mottód vagy idézet ami illik karakteredre Szül. hely, idő: Föld, 2340.03.01. (25 éves) Csoport: polgár Család: Apa: Noah Murphy, fizikus (halott) Anya: Anne Murphy, sebész orvos (alvó) Családi állapot: egyedülálló Foglalkozás: építészmérnök | | Karakterem jelleme Alapvetően barátságos ember vagyok, de amikor dolgozom, akkor mindent mást kizárva csakis arra koncentrálok. Aki ismer, az tudja, hogy ezt ne vegye magára, de aki nem, az számára bizonyára kellemetlen lehet az ignorálás. De mi a tanulság? Ne zavarj munka közben! Számomra fontos, hogy amit feladatba kapok vagy kitűzök magam elé célt, az tökéletesen el is végezzem, hiba vagy késedelem nélkül, így maximalistának mondanám magam. Ha valamiben pedig biztosra veszem, hogy igazam van, ahhoz makacsul képes vagyok a végsőkig ragaszkodni. Kíváncsi természet vagyok, minden érdekel, főleg ez az új világ, az űr, a Perda, a perdaiak, a CQL… túlságosan hosszú lenne mindent felsorolni, de szándékomban áll mindent megismerni. Még fiatal vagyok, előttem az élet, az intellektuális jellem pedig ebben a helyzetben igen csak előnyös. Mint említettem, számomra a tudás az első, ezért pedig képes vagyok akár veszélyes helyzetekbe is keveredni. Nem vagyok aktakukac, nem vetem meg a kalandozást a természetben, nem ijedek meg a saját árnyékomtól, bár azért éppen harciasnak se nevezhetnének. Az viszont biztos, hogy ezerrel tudok pörögni, hogyha valami felkelti az érdeklődésemet, lerázni pedig szinte lehetetlen. Jó, azért tudom, hogy hol a helyem és igyekszem is tartani magam hozzá, de ez sajnos nem mindig jön össze. Jobban érdekel a felfedezés, mint maga az ember, mert bár empatikusnak gondolom magam, meglehet, hogy mégse vagyok igazán az. Nem véletlenül maradtam távol végül az orvosi pályától… Szívesen ismerkedem, de olykor tartok egy bizonyos határt az emberektől, de ez általában aktuális lelkiállapotomtól függ, mert ha az agyamban lévő fogaskerekek dolgoznak, akkor mindent és mindenkit kizárnak. Karakterem története Azt mondják zseni vagyok, hogy annak születtem, és mint minden zseninek, úgy az én gondolkodásom se nevezhető hétköznapinak. Az agyam máshogy működik, más összefüggéseket lát, egyedien elemez és összegez, mindez pedig más kiskoromban érzékelhető volt. Nem éppen olyan voltam, mint más fiatalok, engem jobban érdekeltek apám elméletei és kísérletei, mint a rosszalkodás vagy a kortársaimmal való játszadozás. Rendkívül hamar megtanultam olvasni, írni és számolni is, amikor pedig apám engedte, hogy segítsek neki, igyekeztem tanulni tőle. Mégse lettem fizikus, de még mindig lenyűgözőnek tartom azt a tudást, amivel rendelkezett. Édesanyám kiváló sebész, így neki hála nyertem némi betekintést az orvostudományba, jól ismerem az emberi test felépítését, mégse éreztem úgy, hogy a gyógyítás lenne az én jövőm. A személyiségemnek hála nem feltétlen nyújtok stabilitást a mellettem lévők számára és ahhoz, hogy emberekkel foglalkozzam, nem éreztem késznek magam és a mai napig nem lennék rá képes. Alapvetően extrovertált vagyok, de akadnak napok, amikor mégis az ellentéte mutatkozik meg. Van, amikor képes vagyok bezárkózni egy szobába és csak a feladatomra, az adott projektemre koncentrálni és amíg tökéletesnek nem nyilvánítom, szinte aludni is alig alszom. Ezt a munkamorált bizonyára apámtól örököltem, Ő volt ennyire végletes, bár édesanyám is bármit megtenne a betegeiért. A tanulmányaim végül az építészet felé vezettek, így szereztem építész-, és építőmérnöki diplomát is, fotografikus memóriámnak hála pedig minden a fejemben van, amit valaha láttam. A Dominium hajó építése is lenyűgözött, így elkezdtem a munkáim mellett a gépészettel is foglalkozni, de ezen tanulmányaimat fel kellett függesztenem a Föld közeli pusztulásának hála… Kiemelkedő képességeimnek hála én is a Terv részévé váltam, akár csak anyám és úgy hiszem, hogy édesapámnak is lett volna helye az Alvó programban, hogyha nem veszíti oly korán életét szívelégtelenségben. Genetikai betegségét viszont szerencsére én nem örököltem, így a génkészletem nem hibás, tovább örökíthető, bár a családalapítás gondolata egyáltalán nem vonz, anyám nagy bánatára. Első számomra a tudomány, az, hogy részt vehessek az emberiség életszínvonalának javításában, és majd talán a későbbiek során lesz helye másnak is az életemben. A Dominium velem és édesanyámmal együtt hagyta maga mögött a Földet, 2416-ban pedig felébresztettek. A karantén ideje alatt minden tudást felhalmoztam, amit tudnom kell az új világról, a törvényekről, társadalomról, hajókról és a Perdáról, így egy napom se volt unalmas vagy éppen hiábavaló. A perdai nyelv ismeretét is elkezdtem tanulmányozni, bár még nem sikerült tökéletesítenem, túl kevés volt ahhoz az idő, de célom, hogy megtanuljam a nyelvüket és kommunikálhassak velük. De előbb természetesen meg kellene ismernem őket, akár csak a holdat, amelyre ráleltünk utazásunk során. Megannyi inger ért hirtelen, én pedig tagadhtatlanul mindenre kíváncsi voltam és vagyok is a mai napig. Az orvosok és a nővérek számára meglehet, hogy kicsit sok(k) is voltam, de nem tagadták meg tőlem a válaszokat, igyekezték kielégíteni tudásszomjamat, bár egyiküknek se sikerült ez teljesen. A Perdán jelenleg egy Várost építettünk fel, de a Kancellária tervezi, hogy további városokat húzzunk majd fel a holdon, melyek összeköttetéséről is gondoskodni kell. Ezért lettem hát felébresztve, hogy én magam is csatlakozzam ahhoz a csoporthoz, akiknek ez az elsődleges feladata. A karantén után majd hozzá fogok férni a Város tervrajzához és megkezdhetem a munkáimat is. Időm nagy részét így valószínűleg odalent fogom tölteni, de szándékomban áll az űrt is megismerni, hiszen ahogy minden más, úgy maga az űrutazás is újdonság a számomra. A perdaiaknak köszönhető járványokban sajnos több remek építész is életét vesztette, így kell az utánpótlás, hogy minél előbb az Új Földre költöztethessük le az embereket az űrből és megkezdhessük a hold benépesítését. A perdai nép ennek bizonyára nem fog örülni, de látnom kell Őket is, megismerni kultúrájukat és építészetüket, és bár a türelem nagy erény, mégse rendelkezem vele igazán. Mindent azonnal akarok, de igyekszem visszafogni magam. Egy búra alatt éltem egész életemben, csak azt ismertem, most pedig kitárult a világ. Oly sok újdonság, oly sok tudás és látnivaló, amit magamba kell szívnom. Ideje megkezdenem új életemet és talán idővel édesanyám is csatlakozik majd hozzám. Szeretném, ha mindezt Ő is látná és együtt élhetnénk meg a pillanatot. |
| | |
Beosztásom : Kancellár
Reagok száma : 133
| Utolsó poszt ☽Kedd Márc. 31, 2020 3:54 pm Következő oldal ☽ | |
Gratulálunk, elfogadva!Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán Kedves Caleb! Kíváncsian vetettem szemem a soraidra, amikor jelezted, hogy készen van. Egyből két dolgon is megakadt a szemem, az egyik, hogy Építészmérnök, és a PB. Mit keresne egy építészmérnök a Dominiumon? Ötlött a fejembe a kérdés, s kíváncsian olvastam a soraidat arra számítva, hogy majd hazugságokkal másnak adja ki magát, vagy hasonló, de végül igazat kell adnom neked. Ezekben az időkben igen is szükség van egy építészre, a Perdán, s jól tették, hogy felvettek az alvók közé. Tetszik ez a megoldás. Nagyon ötletes, s bevallom őszintén, én még ebbe bele sem gondoltam, hogy szüksége lesz az emberiség építészmérnökökre... Redmayne mint pb, számomra mindig egy különleges, meg nem értet zseni karakterre emlékeztet, aki részben nem abban a világban él, mint a társadalom nagy része. Ez igaz Calebre is, hiszen olyan tudás birtokosa, amit a Dominiumon született, vagy élő emberek nagy része nem ért meg, hiszen mióta elindultunk nem kellet házat építeni, s gondolom a legtöbb Dominiumi polgár úgy gondolja, hogy a Perdán a város is csak úgy felépült, s fogalmuk sincs, hogy milyen különleges szakma kell hozzá. Érdekes, hogy egy Sebész, és egy Fizikus zseni gyermeke hogyan lesz "egyszerű" építész, hiszen az se nem ment életeket, és nem is váltja meg a világot az új felfedezéseivel. Azért biztos vagyok benne, hogy itt a Perdán el fog kelleni minden szakmai tudása Calebnek, és szüksége lesz a leleményességére, hiszen hiába olyan, mint a Föld, ez a vidék akkor sem a Föld. S bármikor előkerülhetnek olyan jelenségek, vagy események, amelyek hatással lesznek a épületekre is.. Nagyon kíváncsian várom, hogy miként fog Caleb beilleszkedni egy új világba, s hogyan segít megteremteni a következő világ alapjait. Kérlek foglalózz minél előbb, hogy olvashassuk Caleb életének alakulását az ébredés után. - DOMINIUM FRPG - |
| | | | Caleb Murphy | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |