Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 3:19 pm


Today at 10:09 am

Today at 9:11 am


Yesterday at 10:24 pm

Yesterday at 4:26 pmYesterday at 12:42 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 2
Polgárok 5 2
Hadsereg 0 6
Ellenállók 2 2
Flotta 0 1
Perdaiak 4 2
Összesen 11 15
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Tenger
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Madina Callaghan

Polgár

Tenger - Page 2 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2326.08.03. (37)

Beosztásom :
Logisztikai referens (titkos ügynök)

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Charlize Theron

☽ :
Tenger - Page 2 3_oldguard


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Feb. 28, 2021 10:58 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Phoenix & Madina
So are you gonna die today or make it out alive?
──────────── ────────────
« Zene; Untouchable» Ruha
Amennyit tudok, megosztok, bár nem hiszem, hogy a jelenlegi helyzetünkön ez olyan sokat segítene. Ha viszont ez megnyugtatja a férfit, hogy van min rágódnia, ám tessék, tegye csak. A név akkor is csak akkor lesz hasznára, ha majd jeleznie kell valakinek a hollétünket. Addig csak egy plusz felesleges információ a dzsungel közepén. A fegyvert visszaadom, majd miután eltette, figyelmem a környezetre vetül. Illetve a kérdésre.
- Nem uram, nem kötötték az orromra. - ez egyébként igaz. Az én feladatom főleg az anyahajón van, itt éppen csak besegítek kicsit. Nem tudom, hogy mit remél, hová fogja őt vezetni a kérdésre adott válasz. Talán azt reméli, ezekben leli meg a morzsát, hogy fény derüljön, ki lehetett a szabotőr? Mert hogy volt egy, az szinte biztos. A gépek nem zuhannak csak úgy le maguktól, főleg ha indulás előtt ellenőrizve vannak. A férfi bízik az édes víz lehetőségében, de ezt a bizalmat én nem osztom. A problémám, hogy többször veszélyesebbek az ilyen helyek, mint maga a szomjúság. És lám, elered az eső. Ezzel is lehetne a kulacsokat újratölteni, csak egy nagyobb levél kellene hozzá. Ezen azonban nincs időm gondolkodni, mert nem állunk meg.
Percek telnek el, amikor furcsa morajlást, és recsegést hallok. Hátra nézek, és látom, miként indul meg a domb. Oldalra sietek, és épp hogy nem visz el a csuszamlás, ellenben alkalmi túlélő partneremet.
- Százados! - kiáltok utána, és egy fába kapaszkodva várok. Óvatosnak kell lennem, mert nem csak a saját életem, de a csomag is a hátamon van. Amint látom, hogy a csuszamlás elérte végpontját és megállt, sietve megindulok lefelé annak szélén. Szemeimmel a férfit kutatom, és ahogy haladok előre, meg is látom. Egy apró káromkodást elfojtva sietek közelebb, de a puha földbe szinte derékig tudnék süllyedni. Arról nem is beszélve, hogy miként lejt lefelé, mintha a párkány, melyen megállt, lassan megrokkanna a súlytól. Sietnem kell. Szemeim kutatják a lehetőségeket, és meglátok egy fatörzset. Nincs túl közel a férfihez, de legalább felé néz. A sárban térdig sétálva megyek oda, majd mászok a törzsére. A súlyomat eloszlatom, négykézláb mászok előre, a férfi felé. A biztos "talajom" azonban egy méterrel előtte megáll, és tovább egyébként sem akarok menni, mert tartok attól, hogy megadja magát a sziklapárkány. Leveszem a derekamról a felsőt, egyik ujjának végét a csuklóm köré csomózom, hogy ne tudjon olyan egyszerűen kicsúszni a kezemből. Remélhetőleg, ha a férfi el tudja kapni a másik végét a ruhának, hasonlóan tesz, ugyan is felé lendítem azt, és mint valami hálót, elfekve a törzsön, elterítem egyenes vonalban.
- Uram! Megsérült? Hagyja ott a zsákot, ha túl nehéz. - minél nagyobb a felület, a vizes, saras föld annál erősebben fog ragaszkodni hozzá. És inkább éhezzek pár napig, mint idegen terepen, egyedül, és fegyvertelenül bolyongjak.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 01, 2021 7:12 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Már másfél éve a tragikus eseménysornak, melynek hatására egy csapásra változott meg az életem és lett végtelenül sivár. Egyetlen pillanat alatt veszítettem el a családomat és mellettük minden egyebet. Attól a pillanattól kezdve a hadseregben betöltött helyem súlytalanná vált, hiszen katonai vezetőként onnantól már nem számolnak velem. A Kancelláriának, pontosabban Terson Kancellárnak hála viszont megtarthattam a rangomat és egy olyan perspektívából láthatom a dominiumi igazságszolgáltatást, amilyenből azelőtt sosem. Az új beosztásomnak köszönhetően folyamatosan agyalnom kell valamin, máskülönben egész biztosan becsavarodnék, vagy olyan dolgot tennék, amiért nem járna elismerés.
Szóval, igen, megnyugtat a rágódás, a folyamatos gondolkodás, Inspektorként ma már nem is tudnám csak egyszerűen elfogadni az adott nevet, vagy helyet, egyszerűen muszáj mélyebb összefüggéseket keresnem, hogy egészben láthassam a történetet.
- Mi van a többi ládában, amit a Perda-holdra kell lejuttatnunk? - kérdezek rá a logisztikusnál csak úgy mellékesen, mert bár nem volt különleges parancs rájuk, azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi volt még a raktérben, hátha kecsegtet némi plusz infóval.
Egy kérdés nem a világ, ha levelekről akar esővizet összegyűjteni. Nyugodtan megkérdezheti, de számoljon vele, hogy futólépésben kell követnie, mert egész biztos, hogy nem fogom bevárni.
A földcsuszamlás olyan hirtelen és akkora erővel érkezik, hogy eszmélni sincs időnk. Bizonyára voltak előjelei az eseménysornak, könnyen lehet, még látható vészjelzéseket is produkált, de egyikünk sem botanikus, vagy valami ahhoz hasonló, kinek feltűntek volna a természet ilyesfajta figyelmeztetései. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a csuszamlás széle kapott csupán el és sodort magával az alsóbb régióba, mert azért valljuk be, aki egy ilyennek szembetalálkozik, egyáltalán nem biztos, hogy megússza ép bőrrel.
Eszméletemnél vagyok, de szó szerint beleragadtam a sárba deréktól lefelé. Mellettem mindenfelé gyökerestől kifordult kisebb nagyobb fák, bokrok és apróbb-nagyobb szikladarabok jelzik, hogy itt a terepi viszonyok csúnyán átrendeződtek az utóbbi másodpercekben.
- Úgy érzem nem tört el semmim, jól vagyok. - válaszolok a helyzethez képest nyugodt hangon, miközben mozgolódik kicsit, próbálgatva, hátha a lábamat sikerül valahogy kiszabadítani.
- A lábaim beragadtak, a zsák szintúgy, viszont eszemben sincs itt hagyni a felszerelést. - igyekszem elkapni a felém nyújtott ruhaujjat, hogy azon húzzam ki magam valamelyest gyakorlatilag a föld alól.

Gurítás tíz oldalú kockával a kaland folytatására:

Phoenix Mills carried out 1 launched of one Tenger - Page 2 Kicsi10 (10 oldalú.) :
Tenger - Page 2 710

0-5: Sikerül megragadnia a felé nyújtott segítséget, mellyel kiemelheti magát a dagonyából és még az előtt elkaphatja a fatörzset, hogy a sziklapárkány a megváltozott súlyelosztás miatt a gravitációnak engedelmeskedve a mélybe zuhanna. A kidőlt fatörzs biztosan tart még két embert is, így a kaland ezen része szerencsés kimenetellel zárul.

6-9: A ruhaujj elkapása sikeres, de a fatörzs, melyen Madina közelebb kúszott a Századoshoz, a laza talajból kifordul és a nővel együtt a párkányra esik. Pár másodpercük van csupán, de ennyi idő alatt már semmit sem tudnak tenni, csak felkészülni a zuhanásra, ami pontosan 16 méternyi lesz… Nagylevegő!
Vissza az elejére Go down

Madina Callaghan

Polgár

Tenger - Page 2 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2326.08.03. (37)

Beosztásom :
Logisztikai referens (titkos ügynök)

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Charlize Theron

☽ :
Tenger - Page 2 3_oldguard


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 01, 2021 8:11 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Phoenix & Madina
So are you gonna die today or make it out alive?
──────────── ────────────
« Zene; Untouchable» Ruha
Meg nem érthetem a másikat, fel nem tett kérdésekből, és meg nem adott válaszokból. Azt látom csak, hogy a férfit hajtja valami, talán valami démon, ami elől menekül, talán motiváció, amely csalogatja. Hasonlóan érzek magam is, valahányszor a lányomra gondolok, és parancsot kapok, majd olyan dolgokat csinálok, amelyekre egy ép elméjű ember se lenne büszke. De büszkeség ide vagy oda, képes vagyok feláldozni saját lelkemet, és akár ép elmémet, hogy a lányom biztonságban tudjam. Utóbbit talán már elvesztettem, hiszen morális korlátok nélkül teszem, amit mondanak nekem...
A kérdésre felkapom a fejem.
- Titánok és járművek javítására szolgáló felszerelés, és alkatrészek, uram. - válaszolok. Nem sokak számára lehet hasznos, hiszen az alkatrészek mindig típusfüggők, és a szerszámok se használhatóak fel mindenütt, bár egy csavarkulcs azért elég univerzális.
Az események innentől pörögnek fel igazán. A csuszamlás magával ragadja a századost, nekem szerencsém van, és épp ki tudok térni előle. Igyekszem lesietni hozzá, és egy kidőlt fa törzsén megközelíteni. Baja nincs szerencsére, de a javaslatomat elutasítja. Rosszallóan csóválom meg a fejem. Túl élni a vadont nem lesz egyszerű, ha itt hagyjuk a fogunkat. Az egyetlen dolog, ami kellhet belőle, az a rádió, azt talán még ki is tudná ügyeskedni belőle, de már a gondolatot is elutasítja. Nem csoda tehát, hogy nehezebb kifelé húznom, és ami azt illeti, ez a törzset a legkevésbé sem érdekli. Az erőkifejtés csak arra jó, hogy a biztosnak tűnő alap velem együtt a párkányra boruljon. A hasamra érkezek, igyekszem lábamat lejjebb döfni, hogy a fejem kiemelhessem. Nem nehéz megjósolni, mi fog történni. Azt a pár másodpercet, míg a talaj megadja magát, azzal töltöm, hogy a csuklómról leszedjem a ruhát. Nem akarom, hogy valami leszakítja a kezemet, karomat, ha fenn akad, rosszabb esetben ráesik valami és mélybe ránt. Amint érzem, hogy a gravitáció húzni kezd, igyekszem a levegőben átfordítani magam, mert a vízre sem szeretnék hassal érkezni. A zuhanás alatt szakszerűen, egyik kezemmel szorosan átfogom a mellkasom, a másikkal pedig a "fejem", a könyökhajlatomba szorítom szám és orrom. Mély levegőt veszek, kinyújtott lábbal érkezek. A víz lelöki a kezemet az arcomról, de legalább elértem, hogy a víz ne akarjon erőszakkal az orromon át az agyamig menni. Innentől már csak a sodrás, és a vízben kavargó faágak és törzsek okoznak problémát, no meg persze a rengeteg örvény, amely ilyen helyzetekben keletkezik. Igyekszem nyugodtan cselekedni, de a levegő fogy. A felszín felé úszok, és srégen, a sodrás lendületét kihasználva próbálok a part felé úszni, szememmel a környezetet, és a férfit is kutatom. Nem akarom, hogy maga alá sodorjon bármi, vagy akár neki lehet szüksége segítségre.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Márc. 04, 2021 8:22 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Távol álljanak tőlem a hangzatos szólamok, de most mégis meg kell engednem magamnak egy ilyet: azt hiszem, hogy ismeretlenül, kimondatlanul is sokkal több közös van bennünk, mint azt hinnénk. Aztán, hogy ez valaha is megmutatkozik majd valamiben, az a jövő titka, de mindenesetre életünk homályba vesző része alapos indokkal támasztja alá a korábban elsütött frázist.
- Köszönöm, referens. - biccentek, majd alig láthatóan elhúzom a számat és megrázom a fejemet, mert a hallott információ sehová és sehogyan sem passzol be.
A következő kérdésemet már feltenni sem tudom, mert a szó legszorosabb értelmében kifut a talpam alól a talaj és olyan erővel sodor magával, hogy csak akkor leszek többé - kevésbé újból ura a lehetőségeimnek, mikor az ingó kövön végre sikerül megállapodnom. A felszerelésből kétség kívül a rádió a legfontosabb, de a többi benne lévő dolog a vadon túlélésének záloga: a két kezünk kevés lesz a dzsungel ellen.
A menekülő-mutatványunk nem jön össze, a kidőlt fatörzsnek túl nehezek vagyunk, ő meg inkább csobbanni szeretne egyet a sziget zúgó folyamában és egyáltalán nincs tekintettel arra, mi hogyan, gondolkozunk a közeljövőről. Nem igazán tudom kiszabadítani magamat a béklyóból, szóval abban a pár másodpercben, míg eldől, hogy merre is dőlünk a sziklaletöréssel együtt, igyekszem a MK11-t biztonságba tudni, mert még jó szolgálatot tehet a későbbiekben.
Ha egy tízes skálán osztályozná valaki, mondjuk a hely szelleme, hogy milyen is a toronyzuhanásunk technikai kivitelezése, nagy valószínűséggel Madina egy erős nyolcast kapna, én meg legfeljebb a különdíjért szállhatnék versenybe, mert tehetetlenségemnél fogva nincsenek számomra kedvező feltételek egy-egy neves csavar kivételezéséhez, szóval úgy, ahogy vagyok, bárminemű elegancia nélkül érkezek a vízbe. Óriási szerencsém, hogy nem kapok telibe egy uszadékot, bár azt nem tudom, hogy társam ezt elmondhatja-e magáról.
A zsák, a lábbelim és maga a ruházatom is pillanatok alatt telik meg vízzel, hogy így egyben marasztaljanak néhány keresetlen órára a meder alján. Ha eddig azt éreztem, hogy át vagyok ázva, akkor ez az érzés egy szemvillanás alatt hatványozódva tört a felszínre, oda, ahová én magam is tartok, csak az orromba fészkelődött, felkavarodott iszap és a súlyos teherré változott csomagom gondolja ezt másként. A felhajtó erő azért valamelyest az oldalamon áll, szerencse a fizikát idelent nem lehet meghazudtolni és működnek a törvényszerűségek, melyek az életemet is megmenthetik. Végre megpillantom a várva várt fényt a sűrű, barnás-zöldes folyóvíz után, de hiába kapkodok a felszínen levegő után, mintha semmi sem jutna belőle a tüdőmig... borzasztó érzés, mely hosszú másodpercekig jelen van, szerencsémre sikerül kievickélnem valahogy a fősodorból. Legalábbis úgy gondolom én tettem erőfeszítéseket ennek érdekében, de itt és most nem én diktálok, bár a helyzeten nem változtat: megmenekülök. Nem tudom meddig sodródunk az árral, de az biztos, hogy így gyorsabban és egyszerűbben rójuk az előttünk álló métereket, mint tennénk azt a szárazföldön. Igaz, így épelméjű nem is vállalkozna a távolság leküzdésére. Mire kikeveredek a folyóból és a homokos partot eléri a lábam, fogalmam sincs, hogy mennyit haladtunk előre, de azt biztosan látom, hogy a társam úgy ötven méterre előttem van. Miután kiköhögöm magam, feltápászkodok és közeledek a nő irányába, majd mire hallótávolságon belülre kerülök már meg is szólalok:
- Callaghan referens! - szólítom meg, de nem tudom milyen állapotban találom, remélem még mutat életjeleket.

Gurítás tíz oldalú kockával Madina zuhanására, illetve az MK11 sorsára:

Phoenix Mills carried out 1 launched of one Tenger - Page 2 Kicsi10 (10 oldalú.) :
Tenger - Page 2 110

0-7: A zuhanás szerencsés kimenetelű a nő számára is, elkerülik a sérülések és ha egyszerűen nem is, de a Századossal egy oldalon keverednek ki a sodrásból.  

8-9: A vízbeérkezés jól sikerül, viszont összeszed egy sérülést, melyet kezelni kell a partra evickélés után.

Páros: Az MK 11 a folyó birtokába kerül.

Páratlan: A fegyver Mills tulajdonában marad.
Vissza az elejére Go down

Madina Callaghan

Polgár

Tenger - Page 2 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2326.08.03. (37)

Beosztásom :
Logisztikai referens (titkos ügynök)

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Charlize Theron

☽ :
Tenger - Page 2 3_oldguard


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 15, 2021 11:26 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Phoenix & Madina
So are you gonna die today or make it out alive?
──────────── ────────────
« Zene; Untouchable» Ruha
A zuhanás utáni csobbanás a legkevésbé sem mondható kellemesnek. Egyrészt a szerencse része, hogy volt akkora magasság, hogy hasról függőlegesbe vonjam magam, de itt a sodró ár miatt ez el is fogyott. Igyekeztem kikerülni minden felém úszó fát, ágat, és közben a századost keresni szememmel, bár egyáltalán nem volt könnyű, mert a folyamatosan arcomba csapó hullámok, a le-le rántó örvények mindig elhomályosították a látásom. Végül kifelé kezdtem úszni, izmaim fáradtan görcsöltek, harcoltak azért, hogy sikerüljön partra érnem. El is fekszem és nagyokat nyelek a levegőből, amelyet eddig alkalmanként tudtam csak elkapni. Pár pillanat múlva a férfi hangját is meghallom, oda fordítva a fejem rá tekintek. Egyben van.
- Minden rendben. - emelem fel a kezem, majd felülök. A férfi hátán hordozott táskából csak úgy ömlik a víz. Vajon a rádió rendben van?
- Maga jól van? - kérdezem végig tekintve rajta, egyelőre sérülésnek nem látom nyomát. Szerencsések vagyunk. Ha csak nem akar leülni ő is, és kifújni magát egy kicsit, akkor hátra túrom vizes tincseimet az ujjaimmal. Ha nem ül le, jelezvén, hogy már indulunk is tovább, akkor felkelek, ellenőrzöm a táskám tartalmát, hogy megvan-e a csomag, majd visszaveszem magamra.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Kedd Márc. 16, 2021 8:43 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lehet bennem van a hiba, de ahogy a véletlenekben, úgy a csodákban sem hiszek, holott a tények, hogy ezt a zuhanós kalandot karcolásokkal túléltük, önmagukért beszélnek. Hiszem, hogy megfelelő képzettség és rátermettség nélkül az első örvény mélybe rántott volna mindkettőnket, nem beszélve az első orrunkat telítő jéghideg, iszapos víz támadásáról. Katonai kiképzésemből, valamint tapasztalatomból fakadóan magamnak némileg nagyobb esélyt adtam a túlélésre, mint a nagyon is civil hatást keltő referens megmenekülésre. Félreértés ne essék, nagyon is örülök, hogy nem arról kell tájékoztatnom a felettesét, hogy odaveszett a küldetés során, csak egy újabb érdekes dolog ezt tapasztalni, a zuhanásánál felvett pozíciója után.
- Az remek, ha jól van. - visszafogott örvendezésem közepette lecsatolom a hátamról a zsákot, mely a víz miatt legalább kétszeres súlyra dagadt. - Én magam is lehetnék rosszabbul, de hála önnek most itt lehetek. - józan ítélőképessége és azonnali reakciókészsége egyértelműen megmentett a nagyobb, beláthatatlan bajtól.
- Köszönöm, hogy nem hagyott magamra odafönt. - bökök fejemmel a mögöttünk húzódó partszakaszra, mely a megtett sodró út miatt már nagyon sokat szelídült.
- Nézzük a jó oldalát. - emelem ki a felszerelés minden egyes darabját egyenként a kavicsos partra, miközben minden tagomból csorog a víz. - van ivóvizünk, fegyverünk, térképünk, bár a PDA működésében nem vagyok teljesen biztos - egyszóval a csuszamlás előtti tartalom még mindig nálunk van, ami egyáltalán nem rossz.
- És még jobban is haladtunk, mint terveztük. - nem kevés szarkazmussal a hangomban rázom meg a fejemet, de ez az igazság, mert a sodró folyóban könnyebb volt haladni, mint átvágni magunkat a sziget növényzetén, csak hát a rizikó az mindig rizikó.
- A csomag is egyben van? - kérdezek rá a Madinanál lévő eszközre, melynek nem izgulok igazán a túléléséért, állítólag ennyi víz alatt töltött idő meg sem szabad kottyanjon neki.
- Itt - mutatom a térképen a hozzávetőleges pozíciónkat - a parton haladunk jó ideig, majd át kell vágjuk magunkat a dzsungelen, hogy tovább tudjunk haladni. - kicsit vibrál a PDA képernyője, de ezt még meg tudom mutatni a nőnek indulás előtt.
- Ha úgy érzi indulhatunk, akkor ne késlekedjünk. - vezénylek indulást és bízom benne, hogy társam sem gondolja ezt másképpen.

Gurítás tíz oldalú kockával a PDA működésére:

Phoenix Mills carried out 1 launched of one Tenger - Page 2 Kicsi10 (10 oldalú.) :
Tenger - Page 2 010

0-6: A szerkezet túléli a vízben mártózást

7-9: Az eszköz a térkép átnézése után beadja az unalmast.
Vissza az elejére Go down

Madina Callaghan

Polgár

Tenger - Page 2 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2326.08.03. (37)

Beosztásom :
Logisztikai referens (titkos ügynök)

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Charlize Theron

☽ :
Tenger - Page 2 3_oldguard


Tenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt Kedd Márc. 16, 2021 6:40 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Phoenix & Madina
So are you gonna die today or make it out alive?
──────────── ────────────
« Zene; Untouchable» Ruha
Nem tudom, hogy tényleg létezik-e ezen a világon valami nagyobb hatalom, ami figyel ránk, esetleg a sziget gyűlöl minket annyira, hogy minél hamarabb ki akar vetni minket magából, de komolyabb bajunk nem esik egy kiadós fürdőn és köhögésen kívül, amit a levegőtlenség okoz. Kifújom magam, mert habár sokat haladhattunk, azért így is lesz még séta bőven, ráadásul a friss víz mellett még mindig kellemetlen meglepetésekre számítok a természet által. Nem feltétlenül erre a csuszamlásra gondolok. Míg a százados mellém ér, megnézem a csomagot. A táska elázott, de kicsi mivolta miatt nem lett sokkal nehezebb tőle. A szállítmánynak kutya baja.  Felpillantok, hátra arrafelé, amerről jöttünk, próbálom belőni, vajon mennyit haladtunk. A köszönet nyilvánítására rápillantok. Régen nem tudtam kezelni az ilyesmit, révén nem sokszor mondták ezt nekem, igaz, nem is volt sok köszönet abban, amit tettem.
- Maga is megtette volna értem. - válaszolom, majd figyelem, miként pakolja ki a táskát, és nézi át. Tekintetemmel követem kezét, meg a tárgyakat. Szakszerű. Örülök, hogy vele kell tartanom, és nem valamik amatőr idiótával. Sokkal nehezebb dolgom lenne. A PDA-t, ha megengedi, elveszem, és megnézem, működik-e még. Hála a modern technológiának, vagy az előbb említett okoknak, a PDA ép, és nem okozott benne kárt a víz. A szarkasztikus viccre mintha a szám egy pillanatra felfelé kunkorodna, de aztán hamar el is tűnik.
- A csomag rendben van. Egy karc sincs rajta. - mondom, aztán visszanyújtom a PDA-t a férfinek. Egyből meg is mutatja, merre fogunk tovább haladni, én pedig bólintok, és fel is kelek.
- Indulhatunk. - igazítom meg magamon a táskát, aztán segítek neki visszapakolni a hátizsákba, és amint készen vagyunk, megyek utána, ha vezeti az utat.
Továbbra se vagyok bőbeszédűbb, de ez nem csak azért van, mert fogalmam sincs, mi a francról tudnánk csevegni, hanem azért is, mert feszülté tesz az idegen környezet. Rengeteg ragadozóról olvastam, és a legkevésbé sem szeretnék egy négyméteres példánnyal összetalálkozni.
- Sokszor járt már a Perdán? - engedek meg magamnak azért még is egy kérdést. Abban biztos vagyok, hogy legalább egyszer már biztos járt lent. Otthonosan mozog a környezetben, nincs elveszve. Persze ez lehet a kiképzésének a hatása is.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomTenger - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Tenger
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold-
Ugrás: