Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Stig Wayland
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Stig Wayland

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2372.12.25.

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Tűzszerész

Reagok száma :
38

Avatar alanyom :
Antonio Banderas


Stig Wayland Empty
Utolsó poszt Vas. Aug. 18, 2019 1:02 am
Következő oldal

Stig Wayland
"A kötelesség előbbre való, mint az élet."

Bradley Cooper
Nikolai Denisov
Saját
Szül. hely, idő:
Dominium, 2372.12.25.
Csoport: Hadsereg
Család:
Feleség: Nora Wayland
Gyermek: Jill Wayland
Családi állapot: Nős
Foglalkozás: Tűzszerész
Rang: Hadnagy
 
Karakterem jelleme
Katonacsaládba születtem, ezért számomra sosem volt kérdés, hogy az életemet milyen magasabb rendű cél szolgálatának fogom szentelni. A lehető legjobb oktatásban részesültem, mind az előképzettségem, mind pedig a katonai kiképzésem során, köszönhetően annak, hogy a lehetőségek legszélesebb tárháza állt rendelkezésemre szüleim magas beosztásából fakadóan. Megboldogult apám szerint csak az önfejűségem és a nagy pofám miatt nem jutottam még feljebb a ranglétrán, amiben lehet némi igazság, de én mindig az „ami a szívemen, az a számon” elvet valló egyénnek gondolva magamat szolgálom töretlenül a Kancellária intézményét. Felesküdtem a védelmére és bár sem vak, sem pedig süket nem vagyok, teszem a dolgomat, ahol, és amikor szükség van rám. De, ami a legfontosabb, hogy sosem adom alább a maximumnál.    

Karakterem története
Stig Wayland a Dominium új hőse!
A túszdrámának a hadsereg egyik magasan képzett tisztje vetett véget.
Wayland hadnagy 12 túszt mentett ki a bio-terroristák karmai közül!

.
.
.


Néma közönnyel váltogatok a PDA-mon egymás után felbukkanó, ugyanarról szóló és minduntalan ugyanazt taglaló cikkek között, miközben a bebocsátásra várva, a csinos recepciós hölgy szépen ringó csípője is megmozgatja a fantáziámat.
- Wayland hadnagy! A nagybátyja fogadja Önt. - széles mosollyal fordul felém az apartman ügyeit intéző szőkeség és csicsergő hangján már tudomásomra is hozza egyetlen élő rokonom döntését.
- Esetleg mutassam az utat, hadnagy? - teszi még hozzá gyorsan, mielőtt távoznék a pulttól.
- Ami azt illeti, mutathatna egy-két dolgot, de az utat, azt ismerem, köszönöm. - búcsúzok egy kacsintással összefűzött mosollyal és már indulok is a lift felé.

Már három nap is eltelt az akció óta, de még mindig úgy kezelnek, mint a város megmentőjét, a Dominium maskara nélküli hősét. Cöh, felesleges felhajtás és képmutatás, csupán azt tettem, amire felesküdtem, és ami azt illeti, maradtak bennem jócskán kérdések az akció végkimenetelét illetően.
A liftből kilépve, szinte azonnal felismernek, és máris összesúgnak egymással az itt dolgozók. 15 perc hírnév, vagy mifene? Ilyenkor jobban örülnék, ha kisebb lenne ez a hely, de hát a Kancellária hálás a hadsereg néhai tisztjeinek, akiknek nyugalmazásukat követően a Halálcsókig nyugodt életet és biztos egzisztenciát nyújt.
- Wayland vezérőrnagy! - miután megkaptam az engedélyt a belépésre, azonnal kihúzom magam és tisztelgek, pontosan úgy és ezt teszem, ahogyan ezt világ életemben tanultam a Dominium legjobb katonai iskoláiban.
- Ugyan Stig, már rég nem vagyok vezérőrnagy, gyere beljebb, gyere csak! - Egy ősz hajú, hetven felé közeledő, de még mindig katonás kiállású, délceg fickó int beljebb az ajtóból.
Jókora asztala mögött ül most is, mint ahogyan az elmúlt évtizedekben is tette, körülötte sokféle dísztárgy, a legkülönbözőbb relikviák és mindemellett kitüntetések sokasága jelzi, hogy nem akárki volt ő a seregben, nem akármilyen befolyással.
- Mesélj, milyen érzés hősnek lenni? - teszi fel egy széles vigyor kíséretében azt a kérdést, amit az elmúlt napokban legalább százszor szegeztek nekem, és amire már jópofa választ sem tudok adni. De nem is akarok.
- Pocsék... egy cseppet sem hiányzott, hogy rólam beszéljenek az emberek, hogy a fényújságon napi ezerszer jelenjen meg a képem, már csak az hiányzik, hogy a gyerekek Wayland feliratú pólókat hordjanak. - dühösen kezdek bele a mondandómba, legalább itt hadd legyek őszinte és azt hiszem jobb is, ha kerüljük a mellébeszélést.
- Nem csak mi voltunk ott, Uram! Egy másik csapat is jelen volt akkor éjjel. - lépek a terebélyes asztal elé és előhozakodok azzal, ami egyszerűen nem hagy nyugodni, és amit az egykori ezredes egészen biztos, hogy tud.
- Miféle csapat? Nem volt ott más rajtatok kívül, Stig. - apám szerint a családunk rendelkezik egy különleges képességgel, amit csak mi Waylendek hordozunk, méghozzá azt, hogy azonnal kiszagoljuk, ha valaki kamuzik. Ez sokak szerint áldás, szerinte átok, én pedig nem igazán hiszek az öregem féle hókuszpókuszban.
- Vannak dolgok, melyek az idő múlásával elcsöndesednek, egyszerűen elfelejtődnek és senki sem tesz róluk külön megjegyzést. - néhány korty méregerős italt tölt magának az egyik üres pohárba, majd feláll az asztaltól és lassan kisétál mögüle.
- Woods ezredes, mint elöljáród kiváló értékeléssel méltatott téged, mindemellett a jelentését is megtette, melyet a tanács egyöntetűen elfogadott, ezáltal az ügyet lezártnak tekinti. Tedd te is ezt és felejtsd el, lubickolj a hírnévben és hamarosan te is Woods ezredeshez hasonlóan a Kancellária egyik felterjesztettje lehetsz egy magasabb tisztségre. - kortyol egyet az italból, de azt már nem hagyom, hogy jó ízűen le is tudja nyelni.
- Mindenki tudja, hogy Woods ezredes egy törtető seggnyaló, aki mindenkit eltaposva kapaszkodik feljebb, de minderre nagy ívben teszek, Uram. Woodsnak köze van ehhez a perpatvarhoz.
- Stig! - dörren az öreg hangja - Hagyd azt a fene nagy önérzetedet, mielőtt bajba sodornád magadat... - nem teszi hozzá, de érzem, hogy a nyelvén van a mondat befejezése: "...ahogyan apád is tette" - villámló tekintettel méreget és ahogy elnézem, szinte azonnal össze tudná roppantani a kezében lévő poharat. Végül mégsem teszi és kissé nyugodtabb hangszínen folytatja:
- Stig, Fiam... Elhiszem, hogy dühít ez az egész, de a saját érdekedben, fogadd meg a tanácsomat: engedd el ezt a dolgot és még csak ne is gondolj rá. - rezzenéstelen arccal hallgatom, majd csak ennyit felelek:
- Értettem, Uram! - felesleges lenne szembe menni most vele, de ennyi nekem éppen elég ahhoz, hogy tudjam, valami nagyon, de nagyon nem volt akkor este rendben. Valamit az orrom előtt tussolnak el és engem magasztalva fedik el a dolgot mindenki elől.
- A Kancellária döntésének értelmében, néhány hónapra áthelyeznek az Perda-ra. Jelentkezz a dokkban állomásozó Imperium-on, Cromwell parancsnoknál, ő majd lejuttat a Városba, ahol már vár az összekötőd a megbízatással. - nem szoktam tiszteletlen lenni, de most egy szót sem szólok, csak biccentek, hogy értettem a feladatot, majd elveszem az asztal sarkára kikészített parancsot és távozok...  
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Stig Wayland Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos, az ember-perdai tudományos kutatások vezetője, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
801

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Stig Wayland Tumblr15


Stig Wayland Empty
Utolsó poszt Hétf. Aug. 19, 2019 10:51 am
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


   
Kedves Stig!

   Éljen a hős! A Kancellária nevében tartozunk neked köszönettel a hősiességedért, és mint ilyen, kiérdemled, hogy a javadat akarjuk, ezért azt tanácsolom, hogy vigyázz hol és ki után szimatolsz, olykor a hősök tudnak a legnagyobbat bukni Wink A Perdán biztos ki tudod szellőztetni a fejedből a zavaró gondolatokat és tudsz majd az új feladatodra koncentrálni. Irány hát a Perda, hadnagy, szeretettel várják már ott! Smile

   
- DOMINIUM FRPG -
Vissza az elejére Go down
 
Stig Wayland
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Hadsereg-
Ugrás: