Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 5:17 pm


Today at 2:41 pmToday at 10:14 am


Today at 6:23 am

Yesterday at 5:59 pm

Yesterday at 4:33 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Larissa Kate Malinor
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Larissa Malinor

Polgár

Larissa Kate Malinor Tumblr_inline_mt58lob0sX1s9zy0y

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld, 2336 január 1

Kor :
29

Beosztásom :
orvosi asszisztens, nővér (jelenleg otthon gyerekekkel)

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Serinda Swan

☽ :
Larissa Kate Malinor Il_570xN.1419228914_1ikr


Larissa Kate Malinor Empty
Utolsó poszt Kedd Aug. 20, 2019 9:16 am
Következő oldal

Larissa Kate Malinor
"Love For All, Hatred For None."

Serinda Swan
My self
saját
Szül. hely, idő: Föld, 2336 január 1
Csoport: Polgár
Család: : Apa: James Frewen orvos meghalt
Anya: Katherine Frewen nővér meghalt.
Nagynéni: Rose Mongomery meghalt.
Férj: Nicholas Newman katona meghalt.
2. Edgar Malinor
Családi állapot: házas
Foglalkozás: nővér
Rang: Tizedes (gyermekkel otthon van)
Képesség: -

 
Karakterem jelleme
Hogy milyen is vagyok? Akkor látod meg igazi énemet, ha közelebbről megismersz. Azok, akik csak látásból ismernek keménynek és érzéketlennek tartanak. Pedig ezzel a két jelzővel nem lehet beskatulyázni. Való igaz az élet megedzett, emiatt lettem ennyire kemény, erős szívű. Szinte sosem sírok inkább magamban tartom a dolgokat, vagy elvonulok oda ahol senki sem láthat és kiengedem a gőzt magamból. Nem rendít meg nagyon semmilyen tragédia sem, legalább is a látszat szerint. Valójában sok szenvedést és bánatot hordok a lelkemben, amik belülről emésztenek fel lassan. Próbálok optimista lenni, mosollyal leplezni mindent ami bennem van és egyik napról a másikra élem az életem. Céljaim vannak ugyan, de akkor sem leszek depressziós, vagy szomorú ha azok nem sikerülnek. Szeszélyes és szenvedélyes nő lakozik bennem, ez a tulajdonságom leginkább a szerelemben mutatkozik meg. Amit nagyon sokan nem kedvelnek az a szókimondó természetem, ami a szívemen az a számon. Legtöbbször előbb beszélek, mint, hogy gondolkodjak. Nagyon sokszor meg is sértek embereket ezzel. Vakmerő, makacs és kitartó vagyok, amit a fejembe veszek azt meg is csinálom, nagyon nehéz eltántorítani az elhatározásomból. Utálom a hazugságokat, jó magam még sosem tettem, őszinte embernek vallom magam. Hűséges vagyok és ragaszkodó, akit megszeretek azt nehezen engedem el. Sosem csaltam meg még egyetlen szerelmemet se, bár még csak egyszer voltam szerelmes. Ugyanezt várom el partneremtől is. Legyen őszinte, hűséges és erős a kapcsolatunk. Romantikus alkat vagyok, szeretem a szép dolgokat és a szívből jövőket, mindent ami a romantikában benne van.

Karakterem története
Földi életem:
2336 január elsején születtem, szüleim egyetlen és egyedüli gyermekeként 7 hónapra. Már az is csoda volt, hogy én megfogantam, hisz azt mondták az orvosok anyámnak, hogy sohasem lehet gyermeke. Aztán mégis meglettem én, az erős, csíntalan és kissé nagyszájú kislányuk. Kitettem én egymagam akár 5 gyermeket is. Nem voltam rossz de szerettem minden kipróbálni és tilósban járni. Nem kis fejfájást okozva ezzel a szüleimnek, akik megpróbálták a legjobb és legszigorúbb neveltetést adni nekem.
Minden szép és jó volt egészen 10 éves koromig, amikor is egy balesetben elvesztettem mindkét szülőmet. De ami a legrosszabb az az, hogy a saját két szemmel láttam a halál tusájukat, ami örökre beleégett az emlékezetembe.      
Innen kezdődött hányatott életem, a legrosszabb, amit valaha átéltem. Nem kellettem senkinek, még a nagyszüleimnek se. Hol itt, hol ott éltem, mígnem Rose nagynéném fel nem karolt. Az ő segítésével lendült fel tanulmányom és végezhettem el az asszisztens képzőt. Olyannyira, hogy én voltam a legjobb az összes évfolyamban. Sikeresen munkát is kaptam az egyik kórházban a főorvos segítőjeként. Innen választottak ki és fagyasztottak le 26 évesen.
***
 
Egyszer behoztak egy sérült katonát a kórházba, ekkor ismertem meg jövendőbeli férjemet Nicholast és barátját Edgar Malinort. Nicholas kedves és figyelmes úriember volt. Már az első pillanattól kezdve vonzalmat éreztem Edgar iránt, de aztán valahogy mégis Nick mellé keveredtem. Pontosan nem tudtam mivel foglalkozik, de ez akkor nem is érdekelt. Ő tőle tanultam meg az alap katonai kiképzést. Megtanított bánni a fegyverekkel és némi harcművészetet is tőle tanultam. 20 évesen mentem férjhez hozzá és sosem bántam meg, bármennyire is azt éreztem, hogy nem szeretem olyan "rózsaszín" szerelemmel, mint ahogyan emlegették ezt az érzést egyesek. Szerettem persze, de nem úgy. Már készen voltunk a gyerek vállalásra is. Nagyon boldogak voltunk, amikor végre teljesült ez az álom. Ám nem sokáig tartott a mámor. Egy nap valami robbanás féle történt azon a helyen ahol voltunk. Eszmélet vesztve vittek kórházba, ahol szembesültem a két legrosszabb hírrel, amit szüleim halála óta érhetett: a férjem és a kisbabám meghalt. Az orvosok azzal próbáltak nyugtatni, hogy lehet még gyerekem de engem egy kicsit sem nyugtatott ez meg. Mindenem oda veszett. Nicholast és meg nem született kisbabám emlékét örökre a szívemben őrzöm.

Imperium és a Flotta:
Körülbelül két éve olvasztottak ki. Szerettem volna de sajnos az emlékeim nem vesztek el. Még mindig ott égtek a szívemben és az elmémben is egyaránt. Túl akartam tenni mindenen ezért belevágtam a legnagyobb edzéstervekbe. Mind fizikai mind pedig más edzéstervekben részt vettem. Fejlesztettem magam egészségügyi téren is, hogy tisztában legyek minden olyan dolgokkal ami a mostani világunkban fontos. Feltett szándékom az volt, hogy felkerüljek az Imperiumra nővérként, asszisztensként. Ehhez pedig kész voltam akármit megtenni. Kiképzésem egy évig és pár hónapig tartott, amikor beadhattam kérvényemet a főnökségnek. Ők pedig alkalmasnak találtak arra, hogy felkerüljek az Imperiumra tizedesként és nővérként. Ennél nagyobb örömöm nem is érhetett volna. Szinte madarat lehetett volna fogatni velem. Azóta itt szolgálok a Imperium fedélzetén és sohasem bántam meg, hogy kérvényeztem az ide helyezésemet.
***
Azt hittem majd senkit sem fogok ismerni a fedélzetén, ám itt találkoztam újra Edgar Malinorral. Igaz csak pár hónapja jutott a tudomásomra, hogy ő is itt van és nemrég találkoztam vele a fedélzeten, de jól esett a viszont látás. Az első pár hónapokban csak az orvossal találkoztam aki mellé kihelyeztek, ő mutatta meg nekem a hajót és egy darabig csak az ő jelenlétében gyakorolhattam a hívatásomat. Igaz most is ő mondja meg, hogy mit kell beadnom egy-egy páciensnek és csak az ő utasítására adhatok bármit is a betegeknek, a legtöbb esetben. Ám egyedül is beköthetek már infúziót, nem kell hogy ő is ott legyen és felügyeljen.
Edgar Malinor jelenléte a Flotta tagjai között eltöltött némi boldogsággal. Magam sem tudom miért, de jó érzést volt, hogy van valaki a régi életemből az új világban is. Valahányszor megláttam őt madarak repkedtek a gyomromban. Szerelmes voltam, örülten. De akkor még magamnak is alig mertem bevallani. Szerencsére ő is hasonlóképpen érzett irántam, így csakhamar egymásra találtunk és összeházasodtunk. Remélem az elkövetkezőkben, kis gyerekek is fognak ugrabugrálni körülöttünk.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
343

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Larissa Kate Malinor Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Larissa Kate Malinor Empty
Utolsó poszt Kedd Aug. 20, 2019 9:50 am
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


Kedves Lara!

Nagyon szomorú élet áll mögötted, de hiszek benne, hogy a jövőd más lesz. Ismét rátaláltál Edgarra, és bár Nicholast nem pótolhatja, talán mégis képes lesz a benned lévő űrt kitölteni. Főleg, hogyha majd megszületnek azok a bizonyos ugrabugráló gyerkőcök. Very Happy A Kancellária is örülni fog neki, így pedig mindenki boldog! Very Happy

Foglald le kérlek ezt a csinos pofit, aztán már szabad is lesz számodra a játéktér! Vár az Imperium, vár a férjed! Leléphet, Tizedes! Very Happy

- DOMINIUM FRPG -
Vissza az elejére Go down
 
Larissa Kate Malinor
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Inaktív karakterek ET-éi-
Ugrás: