Születési idő : 2381.08.02.
Beosztásom : hadnagy (kommunikációs részlegvezető)
Reagok száma : 0
Keresem :
☽ :
| Utolsó poszt ☽Csüt. Aug. 22, 2019 9:53 pm Következő oldal ☽ | |
Benjamin Quinn Zachary Quinto | 35-36 | Flotta | Hadnagyi rangot álmodtam meg neked, és ha elég gyors vagy, le is csaphatsz rá (ha viszont betöltik az összes ilyen pozíciót, szabad a döntés, minek szánod őt). És azt, hogy viszonyunk van. Tudom, hogy hasonlóak vagyunk, benned is van egyfajta elzárkózottság, mond meg te, mi az oka. Vad vagy és erős, lobbanékonyabb nálam. Azt is tudom rólad, hogy nincs senkid, de hogy valóban képtelen vagy e a gyermeknemzésre, vagy behajtottál egy tartozást, hogy így szóljon a fáma, esetleg özvegyi sorba kerültél, szintén rád bízom. Kapcsolatunk szorossága 3 hónapja kezdődött, bár a Flotta berkein belülről, sőt, a ranglétra legaljáról is ismerősök vagyunk egymásnak. Vannak nyugodt, szép, szenvedélyes pillanataink, de te vagy a tűz, és én a víz, egyik kioltja a másikat, a vonzás mégis túl erős, hogy véget vessünk valaminek, ami el sem kezdődött igazán. Nem akarom, és te sem vagy képes rá, minden vita, minden kipattanó szikra ellenére te nekem teremtettél, és én neked születtem, túl sokáig kerülgettük már egymást az évek folyamán. Persze nem hinném, hogy valaha is kimondom, hogy így van, te pedig talán nem vagy elég türelmes, hogy kihúzd belőlem. Ha felkeltettem az érdeklődésed, mindenképpen gondold át az úriembert. Jó sok szabad döntést hagytam vele kapcsolatban, és ötletelni is szívesen ötletelek. | | |
|