Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Rafael Morgenstern
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Rafael Morgenstern

Kancellár

Karakterlapom :

Születési idő :
2370.03.01. (46 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
A kutatási és fejlesztési részleg vezetője

Reagok száma :
37

Avatar alanyom :
Nikolaj Coster-Waldau

☽ :
Rafael Morgenstern Tumblr_inline_pbcbav98Ki1t7olc7_540


Rafael Morgenstern Empty
Utolsó poszt Szomb. Nov. 30, 2019 10:55 am
Következő oldal

Rafael Morgenstern
rövid mottód vagy idézet ami illik karakteredre

Nikolaj Coster-Waldau
Sammy
saját
Szül. hely, idő: Dominium, 2370.03.01.
Csoport: kancellár
Család: 2 gyereke van, egy fiú és egy lány, a felesége, Holly viszont belehalt a lányuk születésébe. A fiú az apja nyomdokait követve a robotika területén dolgozik, míg a lánya orvos lett, az implantátumokra specializálódott.
Családi állapot: özvegy
Foglalkozás: a kutatási és fejlesztési részleg vezetője
 
Karakterem jelleme
Rafael mindent az emberiségért tesz. Azzal, hogy elfoglalta a kancellári széket, megesküdött arra, hogy jól vezeti majd a népét a Kancellária segítségével, és ezt a fogadalmat komolyan is gondolta. A legtöbb idejét a kutatási részlegen, az irodájában vagy a családjával tölti, így nem találkozni vele túl sűrűn a Dominium azon részein, melyek mindenki számára szabadon járhatóak vagy akár lent, a Perdán. A felesége halála óta bezárkózott, a családja mellett pedig csakis a munkájára koncentrál. Céltudatos, nem adja fel azt, amibe belekezd, ezért is tart jelenleg itt a tudomány.
A családja a legfontosabb számára, értük akár az életét is odaadná. A két gyerekét egyedül nevelte fel az anyja segítségével, így tökéletes apává vált és ezt nem is szégyelli. A munka mellett mindig jutott ideje a családjára és a privát kiképzésekre, amelyeken részt vett.
A munkájában határozott, nem tűr ellentmondást, kemény kezű, de ahogy büntetni, úgy jutalmazni is tud. Nem nézi jó szemmel a hibákat, mivel egyetlen hiba is valaki életébe kerülhet, így a saját területén komolyan megválogatja, hogy kikkel dolgozik együtt, a fontosabb projektekbe pedig nem egyszerű bekerülni.

Karakterem története
A kancellári szék a Morgenstern családban apáról fiúra száll, így Rafael már gyermekként tudta, hogy milyen jövő vár rá. Tudatosan készítették fel az életre, akár csak a húgát, Ariát, így a két gyermek tizenéves korukig el volt zárva a külvilágtól. Kevés emberrel érintkezhettek, mivel biztonságuk volt a legfontosabb szüleik számára. De az elzártság gördülékenyebb tanulással járt és kevés ingerrel, így arra tudtak fókuszálni, ami valóban fontos volt, és a szüleik tettek róla, hogy a szociális életet se vonják meg tőlük.

Az ifjú Rafaelen már gyerekként megmutatkozott, hogy akár csak az apja, Ő maga is mekkora érdeklődést mutat a tudomány és a technika iránt, tizenéves korában pedig már részt vett különféle siklók, titánok és egyéb mechanikus eszközök kivitelezésében és elkészítésében. Gyorsan tanult és remek ötleteit apja büszkén használta fel. Nem egyszer fordult elő, hogy napokon át a szobájában bütykölt, hogy megjavítson egy elromlott robotot vagy valami újat alkosson. A szülei előtt persze titkolta, de Ők tudtak fiúk hobbijáról és rendkívül büszkék voltak rá.

A gyerekkora gyorsan elrepült, 26 éves korában pedig átvette apjától a kancellári széket, hála annak, hogy Johnatan sűrűn betegeskedett. A gyenge immunrendszere miatt pedig nem tudta tovább ellátni kancellári feladatait. De Rafaelt nem részegítette meg a hatalom, egész életében erre készült, bár kancellártársairól nincs igazán jó véleménnyel. Az apjáért a mai napig aggódik, de szerencsére a mai orvostudomány sikereinek mindig képesek stabilizálni az állapotát, bár mostanában már nem igazán mozdul ki a lakosztályából. Közeleg számára a vég, de legalább büszkén és boldogan hajthatja majd örök álomra a fejét.

A Dominiumon kevés a tökéletes család, de az övék az volt. Valódi szeretet és harmónia jellemezte és talán ennek is köszönhető az, hogy Rafael se vált szívtelen és kegyetlen kancellárrá. A nép érdekeit nézte a kezdetektől fogva, és bár ha a szükség úgy hozta, tett kemény lépéseket, de minden tette az emberiség védelmét szolgálta. Kancellárként sajnos elkerülhetetlen, hogy ne tapadjon vér a kezéhez, de igyekszik minimális kockázatot vállalni, és minél többeket megmenteni, még a vészterhes időkben is.

Feleséget 21 éves korában választott magának, egy kedves mérnök lány személyében, akivel szoros barátságban álltak, majd a barátságból szerelem lett. A szerelmük gyümölcse pedig egy kisfiú lett, Cole és egy bájos kislány, Rachel, akinek élete édesanyja életébe került. A gyász fájdalmas és hosszan tartó volt, Rafael mégse hibáztatta soha a lányát kedvese halála miatt. Hatalmas szeretetben nevelte fel gyermekeit, édesanyja, Julia segítségével és mindig hű maradt egykori kedveséhez, nem házasodott újra.

Cole követi a családi hagyományt, a robotika területén helyezkedett el, apja felügyelete alatt, míg Rachel az orvostudományt választotta, de mégse távolodott el a Morgenstern családtól, így az orvostudomány területén belül az implantátumokért felel.
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Rafael Morgenstern Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos, az ember-perdai tudományos kutatások vezetője, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
801

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Rafael Morgenstern Tumblr15


Rafael Morgenstern Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 11, 2019 2:22 pm
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


   
Kedves Rafael!

Tiltakozom! Ha átmegyek hozzád, biztosan a te szekrényedben is találnánk pár csontvázat, amit szeretnél eltitkolni! Very Happy
Viccet félretéve a nép bizonyára örvend, hogy akad olyan kancellár is, akinek nem az emberek szívatása a hobbija és minthogy egy csomó hasznos dolog neked és a részlegednek köszönhető, ezért bizonyára te örvendhetsz közöttünk a legnagyobb népszerűségnek.
Igen, ez azt jelenti, hogy a legtöbb rossz hírt majd te jelentheted be ezek után Niko
Szomorú, ami a feleségeddel történt, át tudom érezni teljesen, de jó, hogy a gyermekekkel ilyen jó a viszony, és meg tudtad találni az ideális egyensúlyt munka és család között. Jobb is, ha vigyázol rájuk, főleg a fiadra, hiszen nemcsak örökösi rangja, de tudása miatt is remek célpontot jelenthet az Ellenállóknak, némi váltságdíj reményében.

Mehetsz is, foglald el az irodád, részleged, lakosztályod, stb-stb sok kiváltságodat és az avatarod! Smile

u.i.: Kérek egy lezuhanni képtelen siklót.

   
- DOMINIUM FRPG -
Vissza az elejére Go down
 
Rafael Morgenstern
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Kancellárok-
Ugrás: