Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 9:34 pmYesterday at 10:18 amSzomb. Ápr. 10, 2021 9:43 am

Pént. Ápr. 09, 2021 5:09 pm

Pént. Ápr. 09, 2021 8:02 am
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 7 3
Hadsereg 4 7
Ellenállók 1 2
Flotta 0 2
Perdaiak 6 3
Összesen 18 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Tywinna
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Tywinna

Perdai

Karakterlapom :

Születési idő :
2388. nyara

Tartózkodási hely :
Többnyire vadon

Beosztásom :
Védelmező

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Leidy Amelia Labrador


Tywinna Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 01, 2019 8:30 am
Következő oldal

Tywinna
Ami perdai az örök, a többi a pusztuláshoz vezet.

Mariana Fernandes
Ez a főkarakter
saját
Szül. hely, idő: Cadar, 2388. nyara
Csoport: Perdai
Család: Az emléküket örzöm
Családi állapot: Hajadon
Foglalkozás: Védelmező
Rang: Nincs rangom
Képesség: Tűz gyermeke: nem árt neki a tűz, nem égeti meg, a forró napsütést is jól viseli, nem ég le, nem kap napszúrást.
Illúzió: maximum 3 főre rábocsátható vízió, mely valóságosnak hat, a célszemélyeknek 5 méteren belül kell lennie. Ha kisétálnak a hatótávból, az illúzió hatása alól is kikerülnek.  

 
Karakterem jelleme

„ Ez vagyok én, rossz és jó egyben:”

- Segítőkész: Sosem hagyok hátra védtelent,vagy bajba jutott társamat
- Ismerem Perda zegét-zugát: Kösd be a szemem, s vigyél bárhova, én a föld ízéből megállapítom a helyet.
- Szereti a természetet: Sokat tudok a növényekről és állatokról.
- Nem öl oktalanul: Nem vagyok elvakult, de ha ártasz a népemnek, akkor menekülj
- Jó vadász és szakács: Tudom, hogy a vadon élő állatokat hogyan kell elkészíteni a legfinomabban
- Ember gyűlölet: Ne számíts segítségre, sem másra. Undor fog el egy ember láttán.
- Bosszúálló: Ami rosszat tettél velem, azt sosem feledem, sem az arcod sem pedig tetteid. Akkor csapok vissza, mikor nem gondolnád.
- Nem vagyok ribanc: Sosem kényszerítsz házasságra akaratomon kívül.
- Tartok a fejlett technológiától: Nem szeretem az ismeretlen eszközöket.
- Nem vagyok üzletasszony: Rossz cserekereskedelmeket tudok lebonyolítani, vajmi keveset konyítok az árakhoz.

Karakterem története
Szaladok, úgy teszek, mint aki menekülne a végzete elől. Megadom az üldözőimnek, hogy eluralkodjon rajtuk az elégedettség mámora, s jókedvűen kövessenek a csapdámba. Jól ismerem a sűrű növényzetet, s a terepet. Tökéletes arra, hogy elrejtsen két-három hullát. Egészen pontosan hárman követnek, három ember férfi. Gyorsan kapkodom a levegőt, lábam pedig fárad.  Nem sokkal vannak lemaradva tőlem. Hallom, ahogy az itt élő madarak vészjóslóan szólnak. Megállok egy nagyobb kőszikla mögött, hogy megpihenjek egy kicsit. Fegyverem leveszem magamról, mert úgy érzem, hogy itt az ideje visszavágni, s megmutatni, hogy bizony korai az öröm. Két nyílvesszőt készítek elő, hogy azzal küldjem a halálba ezeket az elfogó zsiványokat. Abban reménykedek, hogy egy ember halála megtorpantja őket és visszavonulót fognak fújni.
- Gyere te Szépség! Nem fogunk bántani! - annyit értek ebből, hogy valamit gügyög az egyik vadász, mint egy baba. Közel van, s elég jól hallani, hogy közeledik felém. Felhúzom a íjam, s célra tartom. Hamarosan megjelenik. Szakálla van, s van egy sebhelye az arcának bal felén. Elengedem a nyílvesszőt tartó anyagot, s a nyílvessző pontosan és gyorsan fúrja át magát a férfi száján. Nincs ideje szólni, vagy kiáltani, s ennek mindenképpen örülök. Nem sokkal utána megjelenik a két barátja a hullának, akik hitetlenkedve néznek az irányomba. Moderrn fegyverükkel rám lőnek, amivel megriasztanak pár madarat. Nem találnak el, így a következő következő búvóhelyemre megyek. Kiabálnak felém. Talán szitkozódnak, vagy más szentségtelen szavakat küldenek felém. Nem hagynak túl nagy nyomot bennem.
~ Gyertek bátran a csapdámba ~ mosolyodom el. Arra készülök, hogy váratlanul meglepjem őket, hogy mikor már karnyújtásnyira van az áhított testem, akkor letöröljem a diadalittas mámort az arcukról. Beér a másik kettő, s arcukról leolvasható, hogy mennyire bosszúra szomjasak.
- Nah végre, megvan a dögöske! Nézd milyen formás! - szól a Szőke hajú, miközben én azon agyalok, hogy mennyire lenne jó, ha most váratlanul elszöknék. Túlságosan közel vannak a fegyverek, így azokkal biztosan eltalálnának.
- Tedd le a meggymagpöckölő fegyvered! - megvárom míg közelebb érnek. Mikor öt méteren belül vannak, akkor aktiválom az illúzió képességet. Mit sugározok nekik? Hogy nyílvessző záport kapnak elölről, s a földre lapulva tudják megúszni. Kihasználom, hogy  a valóságban is a földre feküdnek, s nem hezitálok tovább. A Szőkét lövöm meg először, odaszegezve a testét a földhöz.  Egy éktelen kiáltást hallat, ahogy átjárja őt a fájdalom. A másik káromkodik valamit, s a fegyverével kezd el lövöldözni teljesen összefüggéstelenül. Gyorsan fedezéket keresek, s egy újabb nyílvesszőt helyezek a gyilkos eszközömre. Látom a Szőke kilehelte a lelkét, viszont a krumpli orrú a bosszútól fűtötten keres engem. Kihasználom, hogy elfordul azon irány felől amerre én is vagyok. Gyorsan felhúzom az íjam, majd útjára engedem nyílvesszőt, hogy halált okozzon. Nem táplálok semmilyen érzelmet a két ember halála miatt, mert ők a betolakodók a mi világunkba. Odasétálok a két hulla mellé, s leköpöm őket, annak jeléül, hogy semmi tisztelet nincs irányukba.
Kettővel kevesebb, de tudom, hogy fognak még jönni többen. Átvizsgálom a két hulla cuccait, s elveszem azt, amire már nem lehet szükségük a túlvilágon. Valamelyik kereskedőnél elcserélem őket arra, ami nekem fontos. A testük pedig idővel bomlásnak fog indulni. Távozok és nem nézek vissza. Ezek hárman az elsők, akik felkerülnek a rovátka listámra. Célom, hogy minél több embert segítsek a túlvilágra jutni, szóval ez a kezdet...
Vissza az elejére Go down

William McGrover

Kancellár

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kancellár

Reagok száma :
128

Avatar alanyom :
Mads Mikkelsen


Tywinna Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 01, 2019 1:30 pm
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


Kedves Tywinna!

Mondanám, hogy nem helyes, hogy ennyire gyűlölöd az embereket, de sajnos biztos, hogy jó oka van szegény kis Tywinna-nak, hogy ennyire gyűlöli őket. Sajnos az előtörténetedből az nem derül ki, hogy miért gyűlöli a leánykád ennyire az embereket, de remélem, hogy játéktéren ki fog derülni idővel. Már ha lesz olyan perdai, aki fog erről veled beszélni, mivel nem hiszem, hogy egy embernek elmondanád.
Az biztos, hogy egy ilyen kiváló vadász sok fejtörést fog okozni a Kancellária által küldött katonáknak. De az Ellenállás tagjai is jobb, ha vigyáznak, mivel Tywinna-t nem hiszem, hogy érdeklik az ilyen emberi ellentétek, pedig lehet, hogy ott barátra is találna.
Azért bízom benne, hogy idővel rá fog ébredni Tywinna, hogy nem minden ember ugyanolyan. Abban viszont biztos vagyok, hogy ahogyan megismeri majd az emberek társadalmát, akkor sok olyan dologgal fog szembesül, ami kiveri a biztosítékot egy ilyen vadásznál.

Kérlek foglald le az avatárt, és utána irány játszani. Smile

Shaz`or kísérjen utadon!- DOMINIUM FRPG -
Vissza az elejére Go down
 
Tywinna
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Perdaiak-
Ugrás: