Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:03 am

Yesterday at 10:29 am

Yesterday at 9:04 am

Yesterday at 7:27 am

Csüt. Május 13, 2021 8:57 pm

Csüt. Május 13, 2021 5:45 pm

Csüt. Május 13, 2021 3:10 pm

Csüt. Május 13, 2021 9:24 am

Szer. Május 12, 2021 9:10 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 7 3
Hadsereg 4 7
Ellenállók 1 2
Flotta 0 2
Perdaiak 6 3
Összesen 18 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Matt Way
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
43

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

Keresem :

☽ :
Matt Way Ficha-reinado-10886524-071120170019


Matt Way Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 08, 2020 6:31 pm
Következő oldal

Matt Way
Jai Courtney
38 éves
hadsereg
Kancelláriahű család első szülött gyermeke vagy, aki apánk nyomdokait követve katonai pályára lépett. (Azt nem szabom meg, hogy milyen rangod legyen a hadseregen belül, döntsd el te, de azért a tizedesnél feljebb jutottál. Wink ) A családunk mindig büszke volt rád, te pedig soha se kérdőjelezted meg apánk szavait, se pedig a Kancelláriáét, velem ellentétben. Én szót mertem emelni a törvényeink ellen, és hiába csak a szűk családi körben, megkaptam érte a jussomat édesapánk erős kezének és szíjának hála. Te láttad mindezt, mégse védtél meg, jogosnak tartottad a büntetésemet.
Kijátszottam, hogy ne kelljen férjhez mennem, meddőnek írtam át magam a rendszerben - titokban hacker vagyok -, így én magam is a katonai pályára léphettem, a kötelező házasságot és gyermekáldást pedig megúszhattam. A szüleink elküldtek, te már külön éltél új családoddal és első gyermekeddel. Ahogy telt az idő és bizonyítottam a seregnél, elkezdtél érdeklődni irántam, ismét szerettél volna a testvérem lenni, de én nem engedtelek már közel magamhoz, hiába próbálkoztál újra és újra.
2414-ben, amikor kitört a lázadás, én is az ellenállók között voltam és velük együtt tűntem el a Perdán. Azóta is a Rebelliumon élek, nem tudsz rólam semmit, ahogy én se rólad, ahogy a szüleinkről sem. Anyánk idő közben meghalt egy perdai vírusban, akár csak a gyermekeid, így összetörtél, eltávolodtál a feleségedtől és a keresésembe kezdtél. Úgy érzed, hogy szükséged van rám, de belül rettegsz attól, hogy meghaltam és engem is elveszítettél. De hogy milyen lesz a viszonyunk, ha egyszer találkozunk, azt még én se tudhatom.

Jellem: csak annyit kötnék ki, hogy rosszfiús jellemvonásai legyenek, és a gyász után se válljon jófiúvá. A két testvér viszonya elég negatív volt a múltban, én viszont adnék esélyt annak, hogy ez változzon, de a játékokra bíznám, hogy pontosan miként alakul majd. Smile Egyébként egy erőszakosabb, harcias karaktert képzelek el Matt személyében, nem pedig egy gyengéd, bűbájos, barátkozós figurát, így légy kemény, akár csak Sky, hiszen mégis csak ugyanaz a vér folyik az ereinkben.

//A keresztnév, ha nem tetszik, módosíthatsz rajta, akkor átírom az ET-mben, a PB-hez viszont ragaszkodnék, méghozzá a Beavatott című sorozatban használt képeihez...
Ha megtetszett a karakter, akkor olvasd el mindenképpen Sky előtörténetét, hogy képben legyél a családdal és a karaktereink kapcsolatával, majd ha megalkotnád Matt-et, dobj egy PM-et Sammynek, mert Ő a főkarim és vele találsz belépve mindig. Smile
Várlak! Wink Jó sok ötletem van ám! Very Happy

Ha bármi kérdésed van, ötleted, írj és egyeztetünk! Wink

(Ha nem akarsz nős lenni, akkor akár a feleséged is meghalhatott a vírusban.) //

 

Vissza az elejére Go down
 
Matt Way
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Böngésző :: Elkelt keresettek/Inaktív karakterek-
Ugrás: