Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 3:19 pm


Today at 10:09 am

Today at 9:11 am


Yesterday at 10:24 pm

Yesterday at 4:26 pmYesterday at 12:42 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 2
Polgárok 5 2
Hadsereg 0 6
Ellenállók 2 2
Flotta 0 1
Perdaiak 4 2
Összesen 11 15
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Rhiard
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Saliethris

Perdai

Rhiard  9f795eee9acd0a3ff0960b047f478fb6129a1ccd

Karakterlapom :

Születési idő :
2390. decembere - Cadar (26 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Elorak és környéke

Reagok száma :
100

Avatar alanyom :
Demet Özdemir

Keresem :
Rhiard  2eb5b1f911115c066def845b140a7f2cf943cf2d

☽ :
2417. Április. Virágzás hava


Rhiard  Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 26, 2020 10:11 am
Következő oldal

Rhiard
Andrew Lincoln
43-46
Perdai
------------
Saliethris
------------
Az édesapám vagy. A legeslegjobb apa az egész perda bolygón. Dann testőr vagy, így nem sűrűek az itthon léteid, de mindig bepótoljuk az itthonlétedkor. Személyiséged megnyugvást sugároz. Tudsz kimért és komoly lenni, udvarias és igazi suttyó, jókedvű vagy és energikus, olykor nem tudlak megfejteni, úgy tűnik, mintha alig ismernélek. De ismerlek. Túl jól is talán. Ám akik nem ismernek, azok tartanak tőled és megadják a kellő tiszteletet számodra. Tekintélyes pillantásod csendre int mindenkit, még én is nagyon jól tudom, hogyha ÚGY nézel, akkor hallgassak. Egyetlen gyermeketek vagyok anyával, fogalmam sincs, hogy miért. Nem akartatok, vagy nem jött össze több, de elég vagyok nektek én is. Eleget aggódsz értem nap mint nap.
Nemrég történtek dolgok nálunk, azon kívül hogy az égiek megjelentek a holdunkon. Rhonan, mint egyik társad és barátod, szerelmet vallott irányomba. Nos, egy pár lettünk. Ferde szemmel nézel ránk? Elutasítottad a dolgot? Örülsz nekünk? Fogalmam sincs a valódi érzéseiddel kapcsolatban, de már nem otthon lakom. Sűrűn látogatlak ez biztos. Sok mindent köszönhetek neked, a világot jelented nekem a tanácsaiddal. Rád hasonlítok leginkább jellemben, ám anyám szépségét örököltem. Amire büszke vagy!

------------
Athard
------------

Mielőtt megtörtént a katasztrófa, mi ketten nagyon fasírtban voltunk. Én irigykedtem rád és egyben haragudtam is, te pedig úgy érezted vérig vagy sértve a neked vágott szavaimtól, ilyen hangulatban váltunk el. Pedig gyerekkorunkban mindent együtt csináltunk, még a kiképzéseket is. Ebben az időszakban szinte nem is láttuk egymást, leszámítva az esküvődet.
Miután anyánk meghalt, félretettük a kicsinyes önzésünket és apa támogatására siettünk  (esetleg részt vettél a háborúban?). Bár sikerrel megbeszéltük a dolgainkat és visszaállt a régi jó kapcsolatunk, semmi sem lett jobb. Anya hiánya űrként telepedett a családi házra és apánk elkapott egy égiek által behurcolt betegséget. Senki sem tudta orvosolni, némi szenvedés után belehalt. Ebben az időszakban, akárcsak te, én is ingáztam, de tudom, neked sokkal rosszabb volt. A feleséged terhes volt, neked a Dann-nál kellett volna szolgálatot teljesíteni, de elkérted magad a szertartás idejéig és még utána is maradtál egy darabig. Ezek a múltbéli események még most is beárnyékolják a jelenünket, bár azt nem tudom, te most hogyan viseltetsz az égiek irányába. Sosem beszélgetünk erről, pedig hetente többször is találkozunk.

Jelenleg több új történés is felütötte a fejét, én megtaláltam Nadiha-t, a lányod pedig össze akar házasodni Rhonan-al és már össze is költöztek. Már nagy lány, jó pár éve nem lakik veletek, de azt hiszem téged is hideg zuhanyként ért ez a hír. Vagy nem?


// Mielőtt neki fogsz az ET megírásának, Saliethris és Athard ET-jét olvasd át és egyeztessünk PM-ben, vagy discordon utána.

 

 

Vissza az elejére Go down
 
Rhiard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Böngésző :: Elkelt keresettek/Inaktív karakterek-
Ugrás: