Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 11:50 pm

Yesterday at 10:04 pm


Hétf. Jan. 20, 2020 10:16 pm

Hétf. Jan. 20, 2020 9:12 pm

Hétf. Jan. 20, 2020 8:50 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Roda
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Roda

Perdai

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Perda - Elorak

Beosztásom :
Gyógyító

Reagok száma :
87

Avatar alanyom :
Bridget Regan


Roda Empty
Utolsó poszt Hétf. Aug. 19, 2019 6:22 pm
Következő oldal

Roda
„Ha odafigyelsz a suttogásra, nem kell kiabálást hallanod.”

Bridget Regan
Raven
saját
Szül. hely, idő: Cadar - Víziváros, 2388. Tél vége
Csoport: Perdai
Család:
Anya: Leyl, emberek által behurcolt vírusfertőzésben halt meg
Apa: Adarest, emberek által behurcolt vírusfertőzésben halt meg.
Húg: Aideen.
Családi állapot: Hajadon
Foglalkozás: Gyógyító
Képesség: Gyógyítás:Kisebb sérülések gyógyítása vagy a gyógyulás felgyorsítása, mely csakis másokon hat, saját magán nem. Érintés szükséges hozzá. Súlyosabb sérülések, betegségek gyógyítása a perdai tapasztaltságán múlik. Medium:Személyt vagy tárgyat érintve látja a múltját képekben, vízió-szerűen.

 
Karakterem jelleme
Születése óta csendes és nyugodt természet. Az évek során ez csupán annyiban változott, hogy kialakult benne az empátia, a kompromisszum készség, a megfontoltság. Lényéből és tekintetéből nyugalom árad, mely beburkolja a társaságában lévőket. Hangja kellemes, fülbemászó, dallamos, mellyel képes megnyugtatni a riadt betegeket, akik hozzáfordulnak segítségért. Egyedül talán a húga az, aki immunis a körülötte hullámzó békességre és hangjára, olyankor minden lefoszlik róla akár egy elhasznált, porladó anyag. Olyankor határozott és szigorú tekintetű, ezzel palástolja a félelmét, hogy őt is elveszítheti. Szereti Aideen-t, talán jobban mint kellene…távol áll tőle az irigység, ezért csak lopva csodálja őt amiért olyan bátor…vakmerő, csodálja a hihetetlen életkedvét, azt a sok energiát ami mozgatja. Míg húgában kavarog, hullámzik az élet, Rodában lágyan örvénylik.

Karakterem története
Cadarban születtem, s bár nem tudtam róla még akkoriban milyen kegyben részesülhettem, a születésem napján mártottak a Szent tó vizébe az Új Élet ünnepén. Anyám úgy hitte nagy dolgokra leszek hivatott, de sosem éreztette velem, csak elcsípett mondatfoszlányok jutottak el hozzám, amikor esténként az apámmal beszélgettek. Szeretem őket hallgatni az ágyamat eltakaró függöny mögé bújva, apámnak mélyen zengő, bársonyos hangja volt és emlékszem még a nevetésére, mely a folyó zúgására hasonlított. Emlékszem anya kezének simogatására, a mosolyára, csodásan szikrázó zöld szemeire, melyekben zubogott az élet, a vidámság és a szeretet. A húgom születését csodaként éltem meg, még kicsi voltam magam is, de néhány érzés még most is bennem él. Kicsi volt, nagyon kicsi és mindig sírt…vagy legalábbis sokat. Gyerekként talán soknak tűnt, de mindig is hangos volt és cserfes. Ő anyára hasonlít, őt látom benne amikor ránézek, amikor felnevet, amikor valami rosszban töri a fejét. Apa nyugalma és türelme bennem éledt újjá, ez segít amikor a húgomat kell visszatartani valamitől.
Népünk csodálatos képességeit Shaz`ornak és Shiennelnek köszönhetjük, ők döntik el, ki mire érdemes és ezért hiszem, hogy a húgom is valami nagyon nagy dologra hivatott, amiért az Életerő elszívását kapta adományként. Ebben is különbözünk, szinte mindenben, nincs egyetlen közös pont sem az életünkben. Nekem a gyógyítás adatott meg, mely az első volt a sorban. Mindig tudtam, hogy az életem első fordulópontján valami nagy dolog fog velem történni, anya sokat mesélt róla, hogy felkészítsen, ám arra ami történt ő sem számított. A gyógyítás képességét birtokolni felnőttként is igen nagy felelősség, hát még egy öt éves gyermeknek, kinek kezéből felröppen a kismadár, amely korábban még alig pihegett. Ritkaság, hogy egy gyermekben elsőként bontakozzon ki e képesség, épp ezért Dann Tierran foglalkozott velem már az első perctől kezdve. Ő tanított meg mindenre. Elfogadásra, empátiára, még nagyobb türelemre, kitartásra…és arra, hogyan fogadjam el és dolgozzam fel a kudarcot, melynek vége a halál.

Felnőttként még mindig és egyre jobban azt gondoltam a húgomról, hogy a vesztébe rohan, és talán hagynom kellene, hogy a saját kárán tanuljon, de a testvérem és szeretem őt. Vigyáznom kell rá, de olykor mintha ez fordítva lenne, ő tartotta bennem a lelket a szüleink halála után, s noha a fájdalmat élesen láttam a tekintetében amit a szüleink elvesztése okozott, vádat soha. A képességem sem mentette meg őket és ez az érzés örökre ott ég a lelkem mélyén. Napokig ültem az ágyuk mellett és próbáltam meggyógyítani őket, a Perda összes általam ismert gyógynövényét bevetettem, minden bennem rejlő erőmmel igyekeztem, hogy kiirtsam belőlük azt a betegséget amit az otthonunkat megszálló égiek hoztak magukkal…de végül elfogyott az erőm. Magamba zuhantam és üresnek éreztem a lelkem és a szívem.

Aideen rázott fel abból a sűrű homályból ami körülvett, az ő akarnoksága és az égiek iránti gyűlölete olyan volt mint a legnagyobb vihar és magával ragadott. Magunkra maradtunk, mégsem voltunk egyedül. Új lehetőség, új élet várt ránk Elorakban, ahol elfoglalhattam az Isteneinkhez megtért gyógyító helyét. A húgom pedig felszította bennem az Élet tüzét, melyben ott volt a megbocsátás, a szeretet, a gyengédség mellett a harag és a gyűlölet is. Korábban sosem voltam képes haragudni senkire, mindig próbáltam mentséget találni az elkövetett bűnökre, hiányosságokra…de az égiek tettei mellett nincs mentség.

Vissza az elejére Go down

Samantha McGrover

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

Keresem :

☽ :
Roda Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Roda Empty
Utolsó poszt Csüt. Aug. 22, 2019 4:27 pm
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


Dárga Nővérkém! *szólal meg hátulról Aideen*

Te egy igazi csoda vagy a perdai nép számára és gyógyító erőddel biztosra veszem, hogy nagyon sokat segítesz nekik. Az égiek által hozott vírusokkal szemben viszont nem volt esélyed, így remélem, hogy nem okolod magad tovább a szüleid halála miatt. Aideen mindig ott lesz melletted, hogy kellő erőt adjon a gyenge pillanatokban, és ti ketten igazán erős csapatot alkottok. Bár jelenleg gyűlölettel néztek az emberekre, talán mégis lesz békésebb megoldás és nem egy újabb háború köszönt majd a két fajra, mert abból csak áldozatok lesznek, nem igazi győzelem.

Elorak talán az új jövőt jelenti, és bár közelebb kerültök az emberekhez, talán adtok nekik idővel egy esélyt. Ők se mind egyformák, meglátod majd.

Nagyon tetszett az előtörténeted, hamarosan a húgod is csatlakozni fog hozzád, aztán találkozunk majd a játéktéren! Wink
Az avatar foglalóba ne felejtsd el beírni magad, én pedig már el is fogadlak!  Hug2
- DOMINIUM FRPG -
Vissza az elejére Go down
 
Roda
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Perdaiak-
Ugrás: