Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 22:37Today at 13:27

Today at 12:42
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 5
Flotta 5 6
Perdaiak 8 1
Összesen 20 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Étkező
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Étkező Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
55

☽ :
Étkező Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Étkező Empty
Utolsó poszt Hétf. 29 Júl. 2019 - 12:55
Következő oldal

Étkező
 

Tágas tér, mely étkezőként is szolgál, de fontosabb gyűléseket, megbeszéléseket is tartanak itt, mert sok ember befér ide. Mindenki a saját ételadagját fogyaszthatja itt el, étteremre vagy efféle fényűzésre itt nem telik, hiszen örülhetnek neki, hogy éhezniük nem kell. A megvilágítás csak mesterséges, ide nem tudták bevezetni a természetes fényt. A székek és asztalok is egyszerűek, ergonomikus formatervezés csak nyomokban fedezhető fel, de legalább praktikusak és könnyen javíthatóak, ha szükséges, bár meglepően masszív darabok.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
57


Étkező Empty
Utolsó poszt Pént. 18 Okt. 2019 - 22:57
Következő oldal
Gyűrött és fáradt vagyok, de legalább józan és hát ez is valami. A málhazsákomat - benne pár kacattal - ledobom az egyik félreeső asztalra, aztán leteszem a hátsómat és uralkodóinak szánt tekintettel nézek körbe a tökéletesen kihalt Étkezőn. Késő este van, aki vacsorázni akart az már megtette, aki meg éjjeli zabálást akar csapni az még nem jött meg.
Elvigyorodom a gondolatra, hogy megint összehozhatunk valami érdekeset, és csak reménykedni merek benne hogy más is így gondolja. Egy pillanatra szomorúság suhan át az arcomon amikor eszembe jut hogy nem hoztam magamnak semmit inni, de aztán hamar eszmélek - néhány szál sima cigaretta viszont még talán akad valahol. Előkaparom a viharvert cigit aztán rágyújtok és lassan fújom a füstöt a plafon felé, elmélázva figyelve a kavargó formákat. Vannak akik szeretnek belelátni dolgokat, de... alapvetően ez csak füst, ami lassan de biztosan engem is ki fog nyírni. Csak nézek felfelé, és bízom benne hogy ezekben a fiatal suhancokban is van legalább annyi spiritusz, mint bennem... de ezt a gondolatot nem bírom ki röhögés nélkül.
- Na persze.
Dünnyögöm magam elé és szippantok egy nagyot a cigarettából.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
57


Étkező Empty
Utolsó poszt Szer. 30 Okt. 2019 - 15:25
Következő oldal
Halk sercegéssel parázslik fel a cigi vége ahogy beleszívok, miközben elgondolkozva bámulok ki a fejemből. Továbbra is halott a helyiség, mintha csak megállt volna az idő. Én is kussolok, alig mozdulok, egyedül a cigaretta füstölög csendesen, egykedvűen szállingózva a plafon felé. Egyelőre még bírom türelemmel - a rendszeres és hosszú alvásról a lázadáskor sikerült leszokni -, de kezdi egy kicsit baszni a csőrömet a kispajtások hozzáállása. Jó, persze, biztos van benne némi sértett önérzet is, hiszen épp ENGEM vesznek semmibe, de igyekszem bemagyarázni magamnak hogy inkább a Közös Ügyet szarják le magasról. Aggasztó.
Tovább szívom az amúgy lohasztóan szar ízű koporsószöget, és nyugalmat erőltetek magamra, erőnek-erejével simítom ki a pofámat is, hogy ha belép valaki akkor ne akarjon azonnal visszafordulni. Tovább várok, tovább kell várnom, hiszen talán csak elaludtak, vagy valami, valaki feltartja őket, vagy még utolsó simításokat végeznek valami világmegváltó terven, vagy... nem is tudom. De nagyon remélem, hogy nem egyszerűen arról van szó, hogy számukra ennyi az ellenállás. Mert ez bizony azt jelentené, hogy nekem kell a kezembe fogni a gyeplőt, kinyírni pár arcot, pofán vágni másik néhányat, és én már túl öreg, túl fáradt és túl alkoholista vagyok ahhoz, hogy végigcsináljam ezt a marháskodást.
Persze ha muszáj... akkor muszáj.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
57


Étkező Empty
Utolsó poszt Csüt. 7 Nov. 2019 - 20:56
Következő oldal
A harmadik - vagy a negyedik? - cigimet szívom amikor annyira sikerül elgondolkoznom, hogy a parázs a körmömre ég, én meg sziszegve hajítom el még saját magamat is meglepve azon, hogy nem állok neki istentelenül káromkodni. Nézem, ahogy a gyűrött-mocskos csikk megállapodik a padlón és azon tűnődöm, hogy hogyan jutottunk eddig.
- Fogalmam sincs. Rohadjak meg hogy fogalmam sincs.
Öreges mozdulatokkal és sebességgel kászálódok fel ültömből ahogy magam elé mormogok, és pár pillanatig igazgatom a cókmókot a málhazsákomban.
- Nagy idők, nagy pillanatok. - mosolygok csak úgy magam elé, aztán a vállamra kanyarítom a málhazsákot. Vén vagyok már az ilyen idealista hülyeségekhez, de a jelek szerint ezen múlik a dolog. Ha pedig meg kell... csinálni, akkor meg kell csinálni. - A fiatalság pedig megcsókolhatja a seggem. - Mondom a kínzóan üres étkezőnek, de hiába, már elhatároztam magam. Na, nem fogok leszokni sem a drogról, sem a piáról, de itt az ideje hogy valaki komolyan vegye ezt az egészet. - Jó móka lesz. Bele fogok dögleni. - Az őrült istenek tudják hogy miért, de üdvözült mosollyal veszem az irányt hazafelé.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Étkező Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
55

☽ :
Étkező Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Étkező Empty
Utolsó poszt Csüt. 7 Nov. 2019 - 21:01
Következő oldal
Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomÉtkező Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Étkező
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: