Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 11:30 pm

Yesterday at 10:41 pm

Yesterday at 9:50 pm
Yesterday at 2:54 pm

Yesterday at 2:24 pm


Yesterday at 10:26 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 22
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Fegyvergyártó műhely
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Fegyvergyártó műhely Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
62

☽ :
Fegyvergyártó műhely Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:56 pm
Következő oldal

Fegyvergyártó műhely
 

Habár nem áll olyan felszerelés és anyagi támogatás mögötte, mint a Dominium Fegyverfejlesztési részlegének, kreatív szakemberek dolgoznak itt, ami nemcsak a fegyverek elnevezésében látszódik, hanem a küllemükön és egyáltalán a létezésük is már bravúr! Ezt a bravúrt próbálják folytatni újabb típusok kifejlesztésében és a jelenlegiek tökéletesítésében, emellett két irányban zajlik kutatás: a CQL felhasználása, ami jelentősen megnövelné a tűzerőt, valamint saját titánok készítése, de egyelőre mindkét területen várat magára a siker.
Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Fegyvergyártó műhely 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Jared Leto

☽ :
Fegyvergyártó műhely 2Xcsx


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Hétf. Szept. 23, 2019 12:13 am
Következő oldal

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.Elég sok perditben fogadtam a többiekkel, hogy vajon Sky barátunk meddig bírja egy légtérben velem. Már kerülgettük egymást mint erratorok párzáskor, de azt hiszem a morgás is rám maradt ebben a jó kis násztáncban. Minden esetre én arra fogadtam megnevettetem, hát hogy a viharba ne! Mások inkább arra fogattak lesz egy szép monoklim avagy a merészebbek arra egy újabb segglukam. Szép is a felebaráti szeretet és bizalom igaz-e? De most hogy teli vigyorral a képemen levágódom vele szemben az asztalhoz, kezemben az egyik fejlesztendő titán karjával, amit nem épp kecsesen levágok az asztalra elé (üres minden) már nincs visszaút.
-Tudom, hogy már égtél a vágytól velem lehess. Nagyon sajnálom, hogy csak most értünk ide, erre a mérföldkőhöz, hogy utaink egybefolyjanak, de jó dolgokra várni kell! Mondták már hogy kimondottan jól áll hogy ilyen morcos vagy? Nem? Tényleg? - Ó igen, szerintem már érzi rosszul járt, de a feladat az feladat! Hah! Hmm vajon mi lehet a gyengéje?
-Elképzelted már Castillo kancellárt úgy hogy valaki mögé oson mikor beszédet mond és elkezdi megcsikizni? Ő meg elkezdene röhögni, na akkor lenne mimikája, hamar magára találna! Szerintem roppant mulattató egy kép! - A kancellárok parodizálása jó dolog, bár igazából kevés esélyt látok arra egyszer tényleg valami érzelem kiüljön az arcára, annyira fapofa mint a titánjaim. Unalmas egy fazon.


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
18

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
Fegyvergyártó műhely Ficha-reinado-10886524-071120170019


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Szer. Szept. 25, 2019 8:18 am
Következő oldal


Carlisle & Skyler
Az Ellenállás egyelőre még nem rendelkezik titánokkal, de talán idővel áttörést érhetünk el. Carlisle remek fejlesztő, ezzel tisztában vagyok, de rendkívül idegesítő alak is. Soha se akartam igazán megismerni, sőt, még csak egy légtérbe se tartózkodni vele, ami ugyebár elkerülhetetlen idelent a Perdán, a mai nap mégis egy közös projektben kell majd részt vennünk. Hozzájutottam néhány titkosított fájlhoz a Dominiumon, amelyek segíthetik a titánokkal kapcsolatos kutatásainkat, így ha tetszik, ha nem, segítenem kell ezt a bohócot.
Mivel keveset alszom, így most se meglepő, hogy én vagyok itt korábban, a megbeszélt helyen, kezemben egy nagyobb PDA-val, amelyen rajta vannak azok a bizonyos talált fájlok. Még néhány titkosítást most oldok fel, de a komoly munkákat a szobámban szoktam végezni. Érzékelem, amikor a férfi is megjelenik, majd felém közelít, de egy pillantásra se méltatom, folytatom a munkám, amíg az asztalhoz nem ér és egy titán kart nem vág le elém. Lassan emelem fel fejem, szemöldököm is feljebb mozdítva, kérdőn, hogy ez most mégis mire volt jó, de még mielőtt bármit is mondhatnék, dumálásba kezd. Komolyan, ez a szöveg valakinek bejön? Csak tudnám, hogy miért imádja mindenki...
- Ne erőltesd, nálam nem válik be ez a duma. - felkelek, megmozgatom picit a nyakam, majd végül felé nyújtom a PDA-t. Több mappát láthat benne, mindegyik természetesen el van nevezve és bennük tovább fájlok találhatóak. Minden adat fontos és hasznos lehet a számunkra, de mivel én nem értek a titánok összeállításhoz, így számomra nem minden adat mond valamit. Ha elveszi, összefűzöm magam előtt kezeimet, majd várakozó állást veszek fel, de a Castillo kancellárral kapcsolatos vicc megakaszt. Ez most komolyan vicces akart lenni?
- Tudod, amióta elhagytam a Dominiumot, igyekszem minél kevesebbet gondolni a kancellárokra, de kössz, hogy emlékeztetsz a létezésükre és a beszédjeikre... már... majdnem elfelejtettem őket. - a francokat! Inkább felkapom a titán kezet, majd megindulok a műhely azon része felé, ahol egy készülő titán található. Jó ideje próbálkozunk már, de egyre közelebb a cél. A kezet leteszem az egyik dobozba, majd végül a titán mögé megyek és felkapaszkodok a hátán, hogy az agyához becsatlakoztassam az egyik kábelt, melyet ez után a PDA-mhoz vezetek. Remélhetőleg azt hamarosan vissza kapom.
- Mint látod, ráleltem néhány titkosított információra. Mondd el, hogy valamelyik hasznos-e, hogy mit tápláljak be a titánba vagy szerinted milyen úton folytassam, konkrétan mire van szükséged. - ugrok le mellé a földre - már ha mellém ér idő közben -, és nyúlok a gépem felé. Adja csak vissza, nálam jobb kezekben van. Ebben biztos vagyok, főleg azok után, ahogy levágta elém azt a titán kart.

Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Fegyvergyártó műhely 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Jared Leto

☽ :
Fegyvergyártó műhely 2Xcsx


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Pént. Szept. 27, 2019 9:28 pm
Következő oldal

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Nem-e? Szerintem hallottam valamit dobbanni, ó csak nem a szíved? -  Vigyorgok rá, jaj, hát ennyivel nem ráz le. Akkor sem tudna, ha nem fogadtam volna. Közelebb hajolok, ültömből megemelve magam, hogy lássam mit óhajt megosztani velem (és most mondja valaki, hogy nem kedves a csaj!). Elveszem és lapozgatni kezdem, ó, valami fejlesztés dokumentáció, én sosem írogattam ilyeneket, max hangfájlba rögzítettem, kaptam is érte mindig, hogy "hanyag" vagyok. De könyörgöm, nekem kell érteni nem? A vezetőségnek meg az kell működjön nem? Akkor minek pötyögjek hót' feleslegesen... de hát ezért, hogy valami dögös hacker csaj ellophassa. Hm.
-Szerintem rég rossz ha elfelejted őket, az ellenséget mindig szem előtt kell tartani, mert mögéd oson és seggbe harap. - Közlöm mosolyogva, pedig tudom nem vicces, de attól még felesleges komolykodni. Mondjuk, lehet ez Sky alapbeállítása, de majd szedek le neki egy patchet.
-Az még nincs kész szivi, ki fog sülni az áramköre... -  Mondom "én szóltam" hangsúllyal, hogy okkal vágtam le ide, akarok még rajta forrasztani és kalibrálni, nem súlyzóztam vele. Bár... lehet annak a célnak is megfelelne.
-Igazából egy ölelésre lenne szükségem, de tudom attól a titánkám még nem fog működni, ellenben lelkesebben fogok azon ügyködni. Na? -  Fordulok felé széttárt karokkal, hogy nagy ölelés? Megvárom hogy lemásszon és idefusson a karjaimba ám, bár ha nem jön hát kelletlen vállat rántok és nézem tovább a fájlokat.
-Ezt itt például, a P45TR az jó lehet. Prototípus, bár új navigációs funkció, izgalmas. A szerelés része jobban leköt mondjuk. -  Sétálok oda, mert a szoftveres része nem igen izgalmas nekem, annyira értem amennyire kell, hogy működjön a gép maga, de én szerelni szeretek inkább. Odaadom a PDA-t és leakasztok egy forrasztópákát amit én fabrikáltam egy öngyújtóból, rézdrótból és szikszalagból... ez a guberáló élet. Igazából imádom de sss! Neki is állok, hogy barkácsoljak a karon egy keveset, különben elégedetlen lesz a drága társam!
-Hallottad már azt földi viccet, hogy "Melyik háziállatnak van nyomása, ellenállása és fázisszöge is?" -  Várok egy keveset, bár egy olyan sejtésem válaszra sem méltat, de nem hagyom ám válasz nélkül! -A csirkének, mert az Bar-Ohm-Phi! -  Tagolom el, szerintem haláli, persze csak ha érti a szakzsargont, hmm, lehet valami általánosabbat kéne keresnem?


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
18

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
Fegyvergyártó műhely Ficha-reinado-10886524-071120170019


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Hétf. Szept. 30, 2019 9:56 pm
Következő oldal


Carlisle & Skyler
Carlisle már a kezdetek óta nem szimpatikus nekem, és ezt nem is titkolom előtte, mégis, újra és újra próbálkozik. Nem lenne vele egyébként bajom, ha nem akarna olyan rohadt humoros lenni és valamiért folyamatosan mosolyra bírni. Ha nem erőltetné a dolgot, talán még ki is jöhetnénk egymással, de így? És azt se igazán értem, hogy miért hiszi azt, hogy nincs szívem... Nem vagyok teljesen jégkirálynő, Ő mégis annak tart, és ennek hála számára szerintem örökre az is maradok majd. Mindenesetre nem hat meg a dumája, nem hatol a lelkemig.
- Legalább észrevetted, hogy nekem is van szívem. - jegyzem meg nem törődöm hangon, majd végül felé nyújtom a PDA-t, hogy nézze csak meg a rajta lévő fájlokat. Ezek frissek és bár időről időre küldök neki egy adagot, most nem ártana egyeztetnünk. Igyekszem minél sűrűbben betörni a Dominium rendszerébe - persze észrevétlenül -, és ami hasznos lehet, azt lerántani magunkhoz. De sajnos nem olyan egyszerű mindez, egy belső ember sokat segíthetne, és ezért is akarom felvenni majd a kapcsolatot minél előbb azzal a bizonyos JL-el. Együtt talán képesek lennénk bevinni néhány komolyabb csapást a Kancelláriának.
- Tudom, hogy ki az ellenfél, de nem bánom, ha nem járnak minden nap a fejemben. - vetem oda neki, majd felkelek és a titán kart is felkapom, hogy az egyik dobozba tegyem. Nem igazán érdekel, hogy kész van-e vagy sem, nem beszerelni akarom a készülő titánunkba, az amúgy se az én szakterületem, inkább Carl-ra bíznám. Én maradok a szoftvereknél, a hardveres részleg az övé.
- Ha nem piszkálom, nem fog. - vetem hátra neki félvállról, majd ez után kezdek el felkapaszkodni a titán hátára, kezemben egy kábellel, hogy azt beerősítsem az egységébe és majd összeköthessem utána a PDA-mmal. Miután a csatlakoztatás megtörténik, leugrom, majd várakozóan pillantok Carl-ra, hogy mely fájlokra lesz szüksége, de amit mond, arra csak szemet forgatok. Tényleg azt hiszi, hogy megölelem? Persze próbálkozni lehet, de ahogy csinálja, azzal biztosan nem fog eredményt elérni, nálam legalábbis nem.
- Ha ölelésre vágysz, akkor keress valakit a Rebelliumon. Biztos akad olyan, aki szívesen megölelne. - akit nem Skyler Waynek hívnak. Miután felfogja, hogy hiába várakozik és végre komolyan válaszol, megvárom, amíg odaér hozzám és ez után veszem át tőle a PDA-t. Megnyitom a P45TR-es fájlt, majd biccentek.
- Igen, erre én is gondoltam, hogy jó lehet. Próbáljuk ki! - vesztenivalónk nincs. Lazán törökülésbe helyezkedem a földön, majd a kábel másik végét csatlakoztatom az eszközhöz és már el is kezdem a titánba betáplálni az adatokat, miközben a férfi is végzi a saját dolgát. Legalábbis eleinte, de ahogy megint egy viccel próbálkozik - ami egyébként rémes is -, csak halkan sóhajtva túrok bele a hajamba.
- Ez nagyon erőltetett volt. Még tőled is... Nem dolgozhatnánk csendben? Hidd el, jobban menne! - nekem biztosan. Mert még egy ilyen poén és félő, hogy kikapom a kezéből a titán kart és jó erősen fejbe vágom vele, hogy utána még a világáról se fog tudni. Kár, hogy az Ellenállás számára haszontalanná válna, így ez marad csak képzeletnek, de annak tökéletes. Még a végén ez fog mosolyt csalni az arcomra... és hoppá, egy aprót rándult is felfelé az ajkam. Craig is megmondta, mások kárán remekül tudok szórakozni. De Carl megérdemelné!

Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Fegyvergyártó műhely 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Jared Leto

☽ :
Fegyvergyártó műhely 2Xcsx


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Szer. Okt. 09, 2019 10:56 pm
Következő oldal

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Ó, hát nagyítóval kellett keresni, de már fasza a technológia, megtaláltuk kedvesem! - Vigyorgok, azok a fazonok akiket lecsap vagy csak veséig hatolóan csúnyán néz szerintem továbbra is azon a véleményen lesznek nincs neki, de hát no, Sky már csak ilyen morgós-makrancos nőszemély!
-Talán megfájdítják? - Vigyorgok tovább a kancellárok miatt, engem nem zavar ha minden nap szóba kerülnek így, távol tőlük és a figyelő tekintetüktől könnyebb létezni, dolgozni, ellenük tevékenykedni.
-Akkor minek vitted el? Ó, azt akarod közelebb legyek hozzád! Jaj, hát ezt mondd, tudod hogy nem vagyok sértődős és alig értettem volna félre! - Mosolygok kedvesen és elnézően, már-már hihetően tényleg nem csak ugratom. Igazából úgy fest csak kényszeres rendmániás, fárasztó lehet neki az élet. Ez magyarázná miért nem mosolyog! Szülinapjára meglepem majd egy "rend a lelke mindennek" kuponnal, hogy aznap mindent elpakolok amit akar. Micsoda pazar ajándék! Olcsó is.
-Jajjj, hát persze hogy akad, de Tőled különlegesebb lenne! - Kacsintok rá, hogy még ha akarja meggondolhatja magát, de ha nem hát nem. Jobb híján megmondom melyik fájl érdekel és amilyen angyal már konfigurálja is! Addig én visszamegyek a karhoz amit elpakolászott és nekiállok javítgatni rajta, ha nem csinálom sosem lesz kész, ugye. Azaz de, lehet ha valaki kedvet nem kap befejezni, de ennél önzőbb vagyok!
-Valld be titkon tetszett! Senki sem mer vicceket mesélni Neked, mert félnek nyakon vágod őket. Pedig fogadni mernék csíped az ilyesmit. - Háh, még a szája is rándult egyet, de lehet csak az idegességtől, nehéz megállapítani. De az eredmény az eredmény kérem, így nem elhanyagolandó!
-Na, ha választanod kéne akkor Max-szal, Craiggel vagy velem mennél küldetésre, hm? Na? - Szinte biztos nem engem mond, mert engem állítólag utál, de hát vannak mazochisták. Érdekel a két random választott másik ember közül ki a szimpatikusabb, igazán!


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
18

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
Fegyvergyártó műhely Ficha-reinado-10886524-071120170019


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 8:43 am
Következő oldal


Carlisle & Skyler
Azért szívtelennek nem nevezném magam, és szavai egy picit be is találnak, rosszul érintenek, de ezt eszem ágában sincs kimutatni neki. Kíváncsi lennék, hogy mit gondol rólam még ez a férfi, mert hogy nagyon nem ismer, az biztos. Viszont ezek a hülye viccei és a rólam alkotott gondolatai miatt én nem is igazán akarom Őt megismerni. De nincs szerencsém, nem hagy békén, hanem tovább fáraszt, amire csak fejet csóválok.
- Nincs akkora hatalmuk. - durva is lenne, ha pusztán csak a felemlegetésüknek hála képesek lennének nekem fejfájást okozni. Akkor soha se lennénk képesek legyőzni őket, én viszont hiszek benne, hogy meg tudjuk dönteni a Kancellária hatalmát. A titán kart végül felkapom - magam sem tudom, hogy miért -, majd egy dobozba helyezem azt a titántól nem túl messze. Igazából azt hittem, hogy az csak úgy Carl keze ügyében volt, nem tudtam, hogy szerelgetni is fog rajta... én pedig csak a helyére tettem. Pedig esküszöm, hogy nem vagyok rendmániás! Az itt, a barlangrendszerekben elég kellemetlen lenne.
- Tudom, hogy minden vágyad, hogy azt akarjam, a közelemben legyél, de el kell szomorítsalak, nem volt ilyen célom vele. - ahogy az ölelés se az, így nem fogok a karjaiba futni és megszorongatni, mint egy jó barátot vagy akár egy szeretőt. De azt elhiszem, hogy különleges lenne... ahogy abban is biztos vagyok, hogy jó pár hétig ettől lenne hangos a Rebellium.
- A különleges nem mindig jobb, Carlisle. - végül megegyezünk, hogy melyik fájlt kellene kipróbálnunk a titánnál, így amíg én a szoftverrel ügyeskedek, addig a férfi a titán kart veszi magához, próbálva azt működésre bírni. Néha úgy érzem, mintha valami guberálók volnánk... csak a maradék jut. De bízom benne, hogy ez ez még így sem. Ahogy abban is, hogy ezek a poénnak nevezett szörnyűségek is valamikor elfogynak.
- Hidd el, más is próbálkozott már és nem, nem csípem. De ha így folytatod, még elérheted, hogy valóban nyakon vágjalak. Mondjuk azzal a karral, hmm? - fejemmel intek a kezében lévő titán kar felé, jelezve, hogy tökéletesen funkcionálna nyakbavágó eszközként is. Az újabb kérdés hallatán viszont nem tudom először, hogy adjak-e neki választ vagy sem, végül felsóhajtok és megvonogatom vállaimat.
- Meglehet, hogy inkább az öreget választanám... - célzok itt Solra, majd felnézek végül Carl felé. - Mivel Craig is előszeretettel megy az idegeimre, valószínűleg Max lenne az, aki valóban képes lenne a feladatra koncentrálni a helyett, hogy engem zaklatna. - mert kérem ez már zaklatás! Jó, enyhe túlzással az. Max-al viszont nincs gondom, legalábbis egyelőre és bízom benne, hogy nem is lesz. De hogy melyikükben bíznék meg jobban nos... az lenne a jobb kérdés. Szerintem akkor Craig-et választanám, de ez az információ soha se juthatna a kiképző fülébe.
- Mondd, mi a célod ezzel? Mit akarsz tőlem? - némi szünet után nézek csak újból felé és teszem fel a nagy kérdést, így rövid időre félbe is hagyom a munkát. Mire megy ki a játék? Alapjáraton is bolondos, de szerintem most némileg túlzásba viszi... Vagy csak én látom így? Nem ismerem túl mélyen, soha nem is akartam megismerni, így tévedhetek. De ha megtudom, hogy mások is vannak a háttérben nah... akkor fogok aztán igazán robbanni.

Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Fegyvergyártó műhely 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Jared Leto

☽ :
Fegyvergyártó műhely 2Xcsx


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 24, 2019 7:58 pm
Következő oldal

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Akkor meg? Nem mindegy? - Már az hogy beszélek róluk, hát ahogy mondja nincs kihatásuk ránk, csak szimpla emberek, az emberekről beszélni meg átlagos dolog, ergo feleslegesen kényeskedett a témát illetően.
-Vagy csak félsz bevallani. Úgy túl egyértelmű lenne mennyire is vágysz a társaságra! -  szívom a vérét, mert nincs jobb dolgom és amúgy is ilyen az alapprogramom, nevezzük személyiségnek.
-Attól függ. Én legalább elmondhatnám megöleltél, no meg azt magadtól! -  Tárom szét a karjaim jobban elképedt arccal, mintha megtette volna, aztán csak vigyorgok. Ha nem ölel meg, hát nem, evvan'. Inkább megmondom a fájl nevét, adok neki is elfoglaltságot.
-Húúú, egy kis testmozgás! De ha birkózásra kerülne sor lehet nem tudok teljesen odafigyelni hova nyúlok. -  Nevetek, bár nem tudom lennék-e olyan botor, hogy csak úgy megfogjam a fenekét teszem azt. No meg annyira nem vagyok verekedős típus, birkózni tényleg tudok, de amúgy... kettőnk közül Ő a képzettebb, tehát azt hiszem mellőzöm a viadalt vele.
-Ó, honnan veszed, hogy mi ilyenkor nem koncentrálunk? Sőt, én így koncentrálok a legjobban! - Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a kar mutatóujja immár reagál, lassan a többit is megjavítom. Aztán csak nevetek, lévén miféle kérdés ez? Az enyém még oké, érdekelt kit kedvel jobban, de egyértelmű a Maxi fiú jön be neki, ellenben az övé?
-Mit kéne akarjak tőled mit szeretnél? A célom az mosolyogj, nem több. Tudom ördögtől valónak gondolod a dolgot, de már régóta bizonyított hogy a dolog ragadós. Mint az ásítás! Előbb utóbb elmosolyodsz, előbb is rándult már a szád, láttam. Nem lehetsz mindig ennyire komoly Sky, az élet túl rövid hozzá. -  Teszem hozzá már egészen szolidnak betehető mosollyal, már magamhoz képest, majd folytatom a munkát, adok neki öt percet amíg megjavítom ezt, aztán úgy se menekül, kezdem elölről, csak épp vele!


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
18

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
Fegyvergyártó műhely Ficha-reinado-10886524-071120170019


Fegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 25, 2019 8:31 am
Következő oldal


Carlisle & Skyler
Lényegében mindegy lenne, hogy szót ejt-e a kancellárokról vagy sem, de egyszerűen én nem akarok róluk beszélni. Gyűlölöm őket, ez számomra elég ok hozzá. Szemeimet forgatom meg kissé a pasi szavaira, de képes tovább idesegíteni. Tényleg lekevernék neki egyet... vagy többet, bár félő, hogy akkor se fogná be. Csak tudnám mitől pörög mindig úgy, mint valami búgócsiga.
- Nem vagyok félős és ha társaságra vágyom, találok nálad normálisabbat is. - jegyzem meg cseppet se kedvesen. Szoktam társaságba lenni - és nem csak a gépeimében -, de az ölelkezés azért már tényleg nem rám vall. Carl túl fárasztó, mindig ezt csinálja, én pedig képtelen vagyok úgy lereagálni, ahogy szeretném.
- Arra aztán várhatsz! De miért is szeretnél te ezzel dicsekedni? - ki az, akit annyira érdekelne egyébként is? Jó, Craig valószínűleg meglepődne, aki szintén az agyamra tud menni, bár Ő sajnos olykor túl közel is került hozzám. A kiképző lét előnye, hogy sajnos Ő túl jó ahhoz, hogy csak úgy seggbe rúgjam. Talán ezért is jelent kihívást, ahogy én Carlnak. Mindenesetre, azért valamicskét dolgozunk is, így amikor megkapom a fájl nevét, elkezdem azt beprogramozni a titánba, majd telepíteni is.
- Komolyan mondom, néha olyan vagy, mint valami gyerek. - a franc fog birkózni vele, egyébként is a múltkor én szívtam meg a kiképzőnkkel szemben, így inkább megtartanám most a távolságot. De a világért se ismerném be, hogy veszítettem vagy elkaptak... még akkor se, hogyha Craig ellen nem ciki a dolog. Számomra az. No de felelek a kérdésére, választok közülük, méghozzá Max-ot, bár szavaim nem az igazat mondják. Nem Ő lenne az, akivel küldetésre mennék, vagy legalábbis nem biztos.
- Mert pasiból vagytok... onnan. - de ahogy nézem, azért a titánok szereléséhez még mindig ért. Szerencse, legalább továbbra is hasznát vesszük. No de mire megy ki ez az egész? Tudom, hogy van valami a háttérben...
- Semmit se szeretnék... - de tovább beszél, és kibújik a szög a zsákból. Csak ennyi lenne? A mosolyomat akarja látni? Miért hiszi azt, hogy képtelen vagyok rá és amolyan jégkirálynő vagyok? Jó, nem vagyok mindig túl kedves és könnyen megközelíthető se, de... olyan vészes se. Vagy mégis az lennék?
- Tudok mosolyogni, csak ok nélkül nem szoktam mindenfelé vigyorogni, mint te. - fejet csóválok, majd felé pillantok. - Nem is értem, hogy csinálod. Ennyire boldog vagy? - ilyen jó élete lenne itt? Vagy csak szimplán dinka, mint ahogy én gondolom? Nem... ahhoz túl intelligens. Számomra még kiismerhetetlen.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFegyvergyártó műhely Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Fegyvergyártó műhely
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: